skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Van Morrison – Bring It on Home to Me

Ο Van Morrison ανακοινώνει την κυκλοφορία νέου album, αλλά και την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας του. Όλα αυτά μαζί με την κυκλοφορία του νέου του single, “Bring It on Home to Me”.

Τίτλος τραγουδιού“Bring It on Home to Me”

Καλλιτέχνης: Van Morrison

Μουσική / Στίχοι: Sam Cooke

Πρώτη Εκτέλεση: Sam Cooke (1962)

Από το album: “Roll with the Punches”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο 71 ετών γερόλυκος και ακούραστος κατά τα άλλα Sir Van Morrison επιστρέφει ξανά στο μουσικό προσκήνιο μαζί με τις εμπειρίες και την αστείρευτη έμπνευση του. Αμέτρητα βραβεία, 36 συνολικά studio albums είναι όλα τα εφόδια που έχει μέχρι και σήμερα στο ενεργητικό του ο Van Morrison.

Η έκπληξη προς το πρόσωπό μας είναι μεγάλη. Στις 22 Σεπτεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε, ο Morrison αναμένεται να κυκλοφορήσει το 37ο studio album του, στο οποίο θα περιλαμβάνονται διασκευές από παλιά μπλουζ και jazz τραγούδια. Από το συνολικό αποτέλεσμα δεν θα λείπουν και οι νέες κυκλοφορίες. Πιο συγκεκριμένα στον νέο δίσκο, ο οποίος θα φέρει τον τίτλο, “Roll with the Punches”, θα περιλαμβάνονται πέντε ολοκαίνουργιες συνθέσεις.

“Τα τραγούδια στο “Roll With the Punches” – είτε τα έγραψα είτε όχι, έχουν όλα να πουν μια ιστορία”, είπε σε δήλωση του ο Morrison. “Κάθε τραγούδι είναι σαν μία ιστορία στην οποία παίζω. Αυτό συνέβαινε παλιά και έχει ξεχαστεί γιατί οι άνθρωποι υπέρ αναλύουν τα πράγματα. Ήμουν ένας performer πριν ξεκινήσω να γράφω τραγούδια και πάντα ένιωθα έτσι.”

Με αφορμή, λοιπόν, την επερχόμενη αυτή κυκλοφορία, ο Van Morrison έφερε στην επιφάνεια μία νέα διασκευή. Ο λόγος γίνεται για να τραγούδι “Bring It on Home to Me”. Η πρωτότυπη εκδοχή του ηχογραφήθηκε από τον Sam Cooke, το 1962, Ενώ μετέπειτα ακολούθησαν κι άλλες διασκευές όπως αυτή των Otis Redding και Carla Thomas. Διατηρώντας τα jazz n’ blues μουσικά στοιχεία, ο Morrison δίνει τη δική του πνοή κι εκδοχή στο κλασικό αυτό τραγούδι.

Με την κυκλοφορία του δίσκου, ο ερμηνευτής θα ξεκινήσει μία μίνι περιοδεία με δύο εμφανίσεις στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο κι άλλες τέσσερις τον Οκτώβριο. Σειρά θα έχει τον Νοέμβριο η Σκωτία, η Αγγλία και τέλος η Ιρλανδία.

Van Morrison - Bring It on Home to Me

Sam Cooke - Bring It on Home to Me (1962)

Back To Top