skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Dropout feat. Wendy Sarmiento – No Scrubs

Η spanglish version του “No Scrubs” κατέφθασε!

Τίτλος τραγουδιού“No Scrubs”

Καλλιτέχνης: Dropout feat. Wendy Sarmiento

Μουσική / Στίχοι: Kevin “She’kspere” Briggs, Kandi Burruss, Tameka “Tiny” Cottle, Lisa “Left Eye” Lopes

Πρώτη Εκτέλεση: T.L.C. (1999)

Σκηνοθεσία: N/A

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το 1999, κανείς δεν θα ήθελε να ονομάζεται “scrub” (η μετάφραση στα ελληνικά παραπέμπει σε σίγουρα κάποια “κομψή” λέξη που δεν χρειάζεται να αναφερθεί). Αυτό προέκυψε λίγο μετά την κυκλοφορία του album “FanMail” που κυκλοφόρησαν οι T.L.C. στον οποίο συμπεριλαμβανόταν η τεράστια επιτυχία “No Scrubs” και η οποία επινόησε μια ολοκαίνουρια λέξη για να μπορείς να βρίσεις οποιοδήποτε αρσενικό εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Παρόλο που ο όρος ξεχάστηκε σχετικά γρήγορα, το τραγούδι φαίνεται πως έμεινε καλά χαραγμένο στις μνήμες του κοινού κι έτσι σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, το “No Scrubs” πρόκειται να κάνει την επάνοδο του!

Η γεννημένη στην Κούβα τραγουδίστρια Wendy Sarmiento, που έγινε γνωστή στη χώρα της από το talent show, “La Voz Kids” του Telemundo, μόλις κυκλοφόρησε την δική της εκδοχή του κλασικού τραγουδιού της R’n’B, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Την μουσική και την παραγωγή του ανέλαβαν οι Dropout, κι έτσι έχουμε την πρώτη latin, EDM διασκευή του “No Scrubs”, στο οποίο μάλιστα η Sarmiento τραγουδά τόσο στα αγγλικά, όσο και στα ισπανικά!

Το “No Scrubs” ήταν το τρίτο Νο.1 των T.L.C., ένας μοναδικός και το όγδοο Top10 single τους, στο Billboard Hot 100. Επίσης απέσπασε για το συγκρότημα, τη δεύτερη υποψηφιότητα τους για βραβείο Grammy στην κατηγορία Record of the Year. Πρόκειται για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια των T.L.C. και ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία στο Hot 100 για το 1999 στις ΗΠΑ, ακολουθώντας το “Believe”, της Cher. Το single πιστοποιήθηκε διπλά πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και πλατινένιο στη Νέα Ζηλανδία.

Dropout feat. Wendy Sarmiento - No Scrubs

T.L.C. - No Scrubs (1999)

Back To Top