skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Kimberose – Where Did You Sleep Last Night? (“Ma Fille” O.S.T.)

Οι Kimberose δίνουν την δική τους πινελιά στην ταινία “Ma Fille” με το τραγούδι “Where Did You Sleep Last Night?” και παρουσιάζουν το video clip του!

Τίτλος τραγουδιού“Where Did You Sleep Last Night?”

Καλλιτέχνης: Kimberose

Μουσική / Στίχοι: Lead Belly

Πρώτη εκτέλεση: Lead Belly (1944)

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Six et Sept

Από το LP: “Ma Fille” O.S.T.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 30 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Στις 16 Μαρτίου, το γαλλικό συγκρότημα Kimberose συστήθηκε στο κοινό με το ντεμπούτο album του, “Chapter One”, κάτι που αυτομάτως μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχουν συνέχεια στον χρόνο. Το pop-soul συγκρότημα, λοιπόν, ήρθε στο προσκήνιο το 2016 μετά από ένα μεγάλο διάστημα δημιουργικής μουσικής απασχόλησης πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον μοιράζεται με το κοινό το υλικό του. Αυτή τη φορά οι Kimberose, που απαρτίζονται από τους Anthony Hadjadj (κιθάρες), Alex Delange (πλήκτρα) και Kimberly Kitson Mills (φωνητικά), ήρθαν για να μας παρουσιάσουν μία διασκευή που δημιούργησαν στο τραγούδι του Lead Belly, με τίτλο “Where Did You Sleep Last Night?”

Για πρώτη φορά το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε ως ‘παραδοσιακό’ το 1944, αλλά ευρέως γνωστό έγινε μέσω την διασκευή των Nirvana το 1993, με τον Kurt Cobain στα φωνητικά να απαθανατίζεται από το κοινό σε μία live εκτέλεσή του. Οι Kimberose δίνουν μία soul πινελιά στο “Where Did You Sleep Last Night?” με την Kimberly στα φωνητικά να μας αφήνει…άφωνους. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στον δίσκο του συγκροτήματος “Chapter One”, αλλά στην πιο εύρυθμη εκδοχή του, αλλά οι Kimberose στις 30 Αυγούστου μοιράστηκαν μαζί μας μία μελαγχολική, soul version μαζί με το video clip της για χάρη ταινίας “La Fille”, της Naïdra Ayadi. Στο video clip πέρα από την απαστράπτουσα Kimberly Kitson Mills και τον Anthony Hadjadj βλέπουμε σκηνές και από την ίδια την ταινία.

Kimberose – Where Did You Sleep Last Night? (“Ma Fille” O.S.T.)

Kimberose – Where Did You Sleep Last Night? (1944)

Back To Top