skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Natalia Lafourcade – Te Vi Pasar

Ακόμα ένα τραγούδι της Lafourcade από το επερχόμενο album της.

Τίτλος τραγουδιού: “Te Vi Pasar”

Καλλιτέχνης: Natalia Lafourcade

Μουσική / Στίχοι: Agustín Lara

Πρώτη Εκτέλεση: Lupita Palomera (1963)

Σκηνοθεσία: –

Από το album: “Musas”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 21 Απριλίου 2017

Art-Cover:

Το 1963, γνωρίσαμε το “Te Vi Pasar” από την τραγουδίστρια από το Μεξικό, Lupita Palomera. Μισό αιώνα μετά, η εν λόγω σύνθεση απέκτησε ξανά μουσική υπόσταση, πιο μοντέρνα και με περισσότερες ηχητικές διαφοροποιήσεις, μέσα από την μελωδική φωνή της folk rock και bossa nova ερμηνεύτριας, Natalia Lafourcade.

Η 33χρονη πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, στο πλαίσιο της προώθησης του επερχόμενου δίσκου της “Musas”, διασκευάζει το “Te Vi Pasar”. Οι Los Macorinos στην μουσική δίνουν μία ευχάριστη νότα σε συνδυασμό με την ερμηνεία της Lafourcade. Η μουσική ενορχήστρωση αποτελεί αποκλειστική δουλειά του Agustín Lara και διαφοροποιεί εντελώς το ηχητικό ηχόχρωμα του πρωτότυπου άσματος.

Στις 21 Απριλίου κυκλοφόρησε και το επίσημο video clip του τραγουδιού με την τραγουδίστρια να βρίσκεται καταβεβλημένη στην κορυφή ενός τραπεζιού και τους Los Macarinos να “ανεβάζουν” το κέφι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη κυκλοφορία του album αναμένεται για τις 5 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε από την Sony Music Entertainment.

Lupita Palomera - Te Vi Pasar (1963)

Natalia Lafourcade - Te Vi Pasar

Back To Top