skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | The Kills – List of Demands (Reparations)

Μία μοναδική διασκευή του τραγουδιού του Saul Williams οπτικοποίησαν οι The Kills και δεν είναι άλλο από το “List of Demands (Reparations)”!

Τίτλος τραγουδιού“List of Demands (Reparations)”

Καλλιτέχνης: The Kills

Μουσική / Στίχοι: Saul Williams

Πρώτη Εκτέλεση: Saul Williams (2004)

Σκηνοθεσία: Ben Strebel

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 1 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

“Πάντα ζήλευα τον τρόπου που η γενιά των ‘60s μοιραζόταν τραγούδια και ιδεολογίες. Ο Jimi να τραγουδάει Dylan. Οι Rotary Connection να τραγουδούν Otis Redding. Οι Stones να τραγουδούν blues. Όλα αυτά είναι μέρος της ομορφιάς και της δύναμης της μουσικής και αντηχούν βαθιά μέσα μου. Όλα όσα έχω να πω, λοιπόν, περιορίζονται στο ‘Τιμή μου!’. Μου άρεσαν οι The Kills πριν επιλέξουν να διασκευάσουν το “LOD”. Εάν μπορούν να αισθανθούν τους εαυτούς τους μέσα από το τραγούδι είναι επειδή είναι μέρος του, ακριβώς όπως είμαι κι εγώ.”

Με αυτά τα συγκινητικά και βγαλμένα από την ψυχή του λόγια, ο Saul Williams μίλησε για την διασκευή που πραγματοποίησαν οι The Kills στο δυναμικό και γεμάτο μηνύματα τραγούδι του που αποφάσισαν να διασκευάσουν και που με όλο τον σεβασμό τους προς το πρόσωπό του, το κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία. Το “List of Demands” αποτελεί το B-Side single της έτερης διασκευής που πραγματοποίησαν οι The Kills στο τραγούδι του Peter Tosh, “Steppin’ Razor”. Μάλιστα για τις ανάγκες προώθησης του τραγουδιού, το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα σ συμβολικό video clip, στο οποίο παρουσιάζονται οι δύο καλλιτέχνες να κάθονται σε ένα τραπέζι ανάκρισης και γύρω τους να περπατούν άνθρωποι, με κρυμμένα τα πρόσωπά τους και φορώντας χειροπέδες. Η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στον Ben Strebel.

Το garage rock duo, που αποτελείται από τους Alison “VV” Mosshart και Jamie “Hotel” Hince φαίνεται πως είναι από τους αγαπημένους καλλιτέχνες, όχι μόνο του κοινού, αλλά και του ίδιου του κύκλου καλλιτεχνών στον οποίο περιλαμβάνονται.

The Kills – List of Demands

Saul Williams – List of Demands (2004)

Back To Top