skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Vanessa Carlton – Lonely Girls

Η Vanessa Carlton διασκευάζει το “Lonely Girls” της αγαπημένης της ερμηνεύτριας, Lucinda Williams!

Τίτλος τραγουδιού“Lonely Girls”

Καλλιτέχνης: Vanessa Carlton

Μουσική / Στίχοι: Lucinda Williams

Πρώτη εκτέλεση: Lucinda Williams (2001)

Σκηνοθεσία: Jesse DeFlorio & Seth Iliff

Εταιρεία: Dine Alone Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 10 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ, η Vanessa Carlton συστήθηκε στο παγκόσμιο κοινό το 2002, μέσα από το γεμάτο νόημα τραγούδι της, “A Thousand Miles”, το οποίο σε ελάχιστον χρονικό διάστημα αναδείχθηκε δύο φορές «πλατινένιο». Η Carlton μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να έχει στο ενεργητικό της πέντε ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές με την πιο πρόσφατη να έχει κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου του 2015, με τίτλο “Liberman”. Από το μουσικό προσκήνιο, λοιπόν, λείπει από τότε κι επιτέλους το τελευταίο διάστημα έκανε το δικό της comeback. Πιο συγκεκριμένα, η 37χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε μία διασκευή της αγαπημένης της τραγουδίστριας, Lucinda Williams.

Για πρώτη φορά το τραγούδι αυτό, που φέρει ως τίτλο “Lonely Girls”, το ακούσαμε το 2001, μέσα από τον δίσκο της “Essence”. Με τη μουσική και τους στίχους να φέρουν την αποκλειστική υπογραφή της Williams, το τραγούδι αποτελεί μία ξεχωριστή μπαλάντα που μιλάει για τα μοναχικά κορίτσια, με τους περισσότερους στίχους να επαναλαμβάνονται διαρκώς. Δεκαεπτά χρόνια μετά το τραγούδι απέκτησε ξανά «ζωή» μέσα από τη φωνή της Carlton. Η pop rock τραγουδίστρια καταφέρνει να κάνει κτήμα της ό,τι πιάνει στα χέρια της και το “Lonely Girls” δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Η επίσημη κυκλοφορία του πραγματοποιήθηκε στις 10 Αυγούστου και μαζί με αυτό κυκλοφόρησε και το video clip αυτού. Την σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβαν κι έφεραν εις πέρας οι Jesse DeFlorio και Seth Iliff και σε αυτό παρακολουθούμε την νεαρή τραγουδίστρια, γεμάτη μελαγχολία κι έχοντας στο πλευρό της μερικές ακόμα γυναίκες να ερμηνεύει το τραγούδι.

Vanessa Carlton – Lonely Girls

Lucinda Williams – Lonely Girls (2001)

Back To Top