skip to Main Content

Νέα Επανεκτέλεση | Our Last Night feat. Baha Men – Who Let The Dogs Out

Μία rock επανεκτέλεση του “Who Let The Dogs Out?” ήρθε από τους Our Last Night σε συνεργασία με τους Baha Men!

Τίτλος τραγουδιού“Who Let The Dogs Out”

Καλλιτέχνης: Our Last Night feat. Baha Men

Μουσική / Στίχοι: Anslem Douglas

Πρώτη εκτέλεση: Baha Men (2000)

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 18 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Οι Our Last Night είναι μια αμερικανική ροκ μπάντα που απαρτίζεται από τους Trevor Wentworth (φωνητικά), Matt Wentworth (κιθάρα/φωνητικά), Alex Woodrow (μπάσο) και Tim Molloy (drums). Το συγκρότημα κυκλοφορεί τόσο πρωτότυπη μουσική όσο και διασκευές συνδυάζοντας μελωδικά και βαριά όργανα με φωνητικά εμπνευσμένα από rock και pop. Έτσι λοιπόν είναι τώρα στην ευχάριστη θέση να μας παρουσιάσουν μια διασκευή σε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του 2000, το “Who Let The Dogs Out?” στο οποίο μάλιστα συμμετέχει και το συγκρότημα που ερμήνευσε για πρώτη φορά το τραγούδι, οι Baha Men.

Τα δύο συγκροτήματα ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι αρκετά πιο σκληρό, όπως ήταν αναμενόμενο, χωρίς όμως να χάνει στιγμή την χαρούμενη διάθεση του. Η συνεύρεσή τους στο studio, μαγνητοσκοπήθηκε και έγινε το επίσημο video clip της διασκευής!

Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιτυχία των Baha Men μέχρι σήμερα που συμπεριλαμβανόταν στον ομότιτλο δίσκο. Το τραγούδι κατάφερε να “εισβάλει” στο Top20 στα charts 20 χωρών σε όλο τον κόσμο ενώ έχει αποκτήσει και αρκετές “αρνητικές” διακρίσεις όπως εκείνη της 3ης θέσης στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, με τα “πιο ενοχλητικά τραγούδια”. Το “Who Let The Dogs Out?” συμπεριλήφθηκε και στο soundtrack της παιδικής ταινίας “Rugrats in Paris: The Movie”.

Our Last Night feat. Baha Men - Who Let The Dogs Out

Original Version : Baha Men - Who Let The Dogs Out (2000)

Back To Top