skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | 24kGoldn, Justin Bieber, J Balvin, iann dior – Mood (Remix)

Οι 24kGoldn και iann dior υποδέχονται τους Justin Bieber και J Balvin στο ολοκαίνουριο remix της επιτυχίας τους “Mood”!

Τίτλος τραγουδιού: “Mood (Remix)”

Καλλιτέχνης: 24kGoldn, Justin Bieber, J Balvin, iann dior

Μουσική/Στίχοι: J Balvin, ​iann dior, Omer Fedi, KBeaZy, Blake Slatkin, 24kGoldn

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας singles: 6 Νοεμβρίου 2020

Art-cover:

O 24kGoldn και o iann dior φαίνεται να έχουν κατακτήσει τα απανταχού charts με το νέο τους τραγούδι “Mood” που έφτασε στην κορυφή του Billboard Hot 100 τον προηγούμενο μήνα. Τώρα το τραγούδι αποκτά μια δεύτερη all-star εκτέλεση με τη συμμετοχή του Justin Bieber και του J Balvin σε ένα ολοκαίνουριο remix που αναμένεται να το φέρει ξανά σε πολύ υψηλές θέσεις!

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι J Balvin, ​iann dior, Omer Fedi, KBeaZy, Blake Slatkin και 24kGoldn και όπως όλα δείχνουν θα αποτελεί μέρος του αναμενόμενου album του 24kGoldn, με τίτλο “El Dorado” που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη επίσημη συνεργασία των Biebs και J Balvin μετά το Remix του “Sorry” της μεγάλης επιτυχίας του pop-star που κυκλοφόρησε μέσα από το album του 2015, “Purpose”. Νωρίτερα φέτος, ο Bieber φάνηκε να γυρίζει το music video για το “La Bomba”, το περιβόητο ισπανόφωνο single των δύο καλλιτεχνών -που όλο ακούμε αλλά δεν βλέπουμε να κυκλοφορεί- το οποίο έπαιζε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου των ηχογραφήσεων του Seasons YouTube Originals. Αν και το τραγούδι δεν κατάφερε να ενταχθεί στο tracklist του “Changes”, το τελευταίο album του Bieber, έχει γίνει ήδη γνωστό πως η παραγωγή του ανεξάρτητου αυτού single με τον κολομβιανό τραγουδιστή της reggaeton, υπογράφεται και πάλι από τον Scooter Braun.

24kGoldn, Justin Bieber, J Balvin, iann dior - Mood (Remix)

Back To Top