skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | ACRAZE feat. Goodboys – Believe

O ACRAZE, χρησιμοποιεί samples από το κλασικό “Tocas Miracle” για τη νέα του συνεργασία με τους Goodboys με τίτλο “Believe “!

Τίτλος τραγουδιού: “Believe

Καλλιτέχνης: ACRAZE feat. Goodboys

Μουσική / Στίχοι: Dirk Duderstadt, Marco Duderstadt, Ramon Zenker, Robert Berkeley Davis, Victor Imbres

Εταιρεία: Minos EMI, a Universal Music Company

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Οκτωβρίου 2022

Art-Cover:

Μετά το παγκόσμιο mega hit “Do It To It” με τα 12 δις streams μέχρι στιγμής και τις χρυσές και πλατινένιες πιστοποιήσεις ανά τον κόσμο, ο Acraze μας παρουσιάζει το νέο του αναμφισβήτητα hit με τίτλο “Believe”, σε συνεργασία με το πλατινένιο duo παραγωγών των The Goodboys.

Το εθιστικό “Believe” στηρίζεται σε samples του πασίγνωστου “Tocas Miracle (I Need A Miracle)” που κυκλοφόρησε πριν 22 χρόνια από το group Fragma και σε φωνητικά της Βρετανίδας Coco!

Μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη του ευρωπαϊκή περιοδεία και ο ACRAZE είναι έτοιμος να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του ως παραγωγός, επιστρέφοντας στο στούντιο με μια σειρά από φρέσκες ιδέες για να κατακτήσει ξανά τα charts, αυτή τη φορά με το γοητευτικό νέο του single, «Believe». Οι υποψήφιοι για Grammy, The Goodboys (Joshua Grimmett και Ethan Shore) είναι το τέλειο duo για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του ACRAZE. Με μια ασυνήθιστη ικανότητα να συνδυάζει μεταξένια απαλά φωνητικά με σπινθηροβόλα beats στο dancefloor, το αγγλικό ντουέτο χρησιμοποιεί την ιστορία των συνεργασιών του σε μαρκίζες για να ανεβάσει το “Believe” σε άλλα επίπεδα.

ACRAZE feat. Goodboys - Believe

Back To Top