skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Afrojack & David Guetta – Hero

Ο Afrojack κι ο David Guetta ενώνουν τις δυνάμεις τους για το νέο single, “Hero”!

Τίτλος τραγουδιού: “Hero

Καλλιτέχνης: Afrojack & David Guetta

Μουσική / Στίχοι: Ellie Goulding, Jamie Scott, Mikkel Storleer Eriksen, Ryan Tedder, Tor Erik Hermansen, David Guetta, Afrojack

Εταιρεία: Wall Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Για πολλοστή φορά ο Afrojack προσλαμβάνει στο πλευρό του τον πασίγνωστο, Γάλλο DJ και μουσικό παραγωγό, David Guetta, με σκοπό να μάς παρουσιάσουν μία νέα τους δημιουργία. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Hero”, το οποίο αποτελεί μία εύρυθμη, EDM δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τους Ellie Goulding, Jamie Scott, Mikkel Storleer Eriksen, Ryan Tedder, Tor Erik Hermansen, καθώς και τους δύο καλλιτέχνες.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι θα εντοπίσουμε στο τραγούδι samples από τη demo version του “Hero” που παρουσίασε η Ellie Goulding στο κοινό τον Ιανουάριο του 2021. Για την ιστορία αξίζει να θυμηθούμε πως ο Afrojack συνεργάζεται με τον Guetta περιστασιακά από το 2011 ακόμα. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη τους σύμπραξη έγινε εκείνη τη χρονιά για το τραγούδι “Sweat (Dub Remix)” με τη συμμετοχή του Snoop Dogg. Αργότερα τραγούδια όπως τα “Another Life”, “Dirty Sexy Money”, “Helium” και “Hey Mama” μεταξύ άλλων έγιναν η αφορμή για να σημειώσουν οι δύο καλλιτέχνες μερικές μεγάλες επιτυχίες τους.

Το “Hero” κυκλοφορεί από τις 30 Απριλίου και μέσω της Wall Recordings.

Afrojack & David Guetta - Hero

Back To Top