skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Aitch, Ed Sheeran – My G

Ο Aitch συνεργάζεται ξανά με τον Ed Sheeran για το νέο του τραγούδι “My G”!

Τίτλος τραγουδιού: “My G”

Καλλιτέχνης: Aitch, Ed Sheeran

Μουσική/Στίχοι: Aitch, Ed Sheeran, Fraser T. Smith,LiTek, WhyJay

Εταιρεία: Capitol

Από το LP: “Close To Home”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

Από τότε που ξέσπασε για πρώτη φορά στο YouTube το 2018 με το πνευματώδες freestyle “Straight Rhymez”, ο ανερχόμενος rapper από το Manchester, Aitch, συνεργάστηκε σε τραγούδια με τον Ed Sheeran και τον Stormzy και μπήκε πολλές φορές στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου, πιο πρόσφατα με το φετινό Ashanti-sampling single, “Baby”. Αυτό το καλοκαίρι, έπαιξε στην κεντρική σκηνή στο Big Weekend του Radio 1 πριν ξεκινήσει περιοδεία στην Αυστραλία. Το ντεμπούτο του album “Close to Home”, που μόλις κυκλοφόρησε, εξερευνά τις έννοιες της μοναξιάς και της φήμης, και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να οδηγήσει τον Aitch ακόμα πιο ψηλά.

Σε αυτό θα βοηθήσουν αναμφισβήτητα και οι νέες συνεργασίες που κατάφερε να εξασφαλίσει για το album αυτό με καλλιτέχνες όπως: Mastermind, Ashanti, New Machine, Bakar, AJ Tracey αλλά και του Ed Sheeran με τον οποίο ανανέωσε τους συνεργατικούς και φιλικούς δεσμούς του με το τραγούδι “My G”.

Oι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στο “Sir Spyro Remix” του τραγουδιού “Take Me Back To London” μαζί με τους Stormzy και Jaykae. Το τραγούδι συμπεριλαμβανόταν στο album του Sheeran “No. 6 Collaborations Project”.

Aitch, Ed Sheeran - My G

Back To Top