skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Alan Parsons feat. Jason Mraz – Miracle

Ο θρυλικός Alan Parsons επανέρχεται με μια όμορφη δημιουργία στην οποία συμμετέχει ο Jason Mraz!

Τίτλος τραγουδιού“Miracle”

Καλλιτέχνης: Alan Parsons feat. Jason Mraz

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Frontiers Records

Από το LP: “The Secret”

Ημ/νία κυκλοφορίας single : 26 Απριλίου 2019

Art-Cover:

O βραβευμένος με Grammy, Alan Parsons τραγουδοποιός του progressive rock, αναμένεται να επιστρέψει με ένα καινούριο album που θα έχει τίτλο “The Secret” και το πρώτο single που έγινε διαθέσιμο από το album αυτό είναι το “Miracle”, του οποίου τα φωνητικά έχει αναλάβει ο Jason Mraz.

Για τη συνεργασία του με τον Mraz, ο Alan δήλωσε: “Συνάντησα τον Jason πριν από δύο χρόνια μέσω ενός γείτονα που μας κέρασε καφέ στο ράντσο του. Ο Jason ήθελε να καλλιεργήσει καφέ και ο γείτονάς του, ο Jay ήταν τόσο ευγενικός που μας σύστησε, αφού είχαμε αμοιβαία μουσικά ενδιαφέροντα. Για το «Miracle», ο Jason ηχογράφησε τα φωνητικά του στο Ντάλας, ενώ εγώ δούλευα στη Σάντα Μπάρμπαρα και στέλναμε αρχεία ο ένας στον άλλο, με αποτέλεσμα αυτό το τραγούδι. Αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν πρέπει απαραίτητα να βρισκόμαστε στο ίδιο studio με κάποιον για να δημιουργήσουμε μουσική. Αυτό συνέβη και με τον Lou Gramm στο τραγούδι “Sometimes”, το οποίο ηχογράφησε στη Νέα Υόρκη”.

Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου από την Frontiers Records, με τις συμμετοχές των P. J. Olsson, παλιός συνεργάτης του Alan μιας και συμμετέχει στους Alan Parsons Live Project, Lou Gramm​ (Foreigner), Jared Mahone, Jordan Huffman, Todd Cooper, Mark Mikel (The Pillbugs). 

Alan Parsons feat. Jason Mraz - Miracle

Back To Top