skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Alesso feat. Ty Dolla $ign – Caught A Body

Ο Σουηδός DJ Alesso συνεργάζεται με τον Ty Dolla $ign για το νέο single “Caught A Body”!

Τίτλος τραγουδιού“Caught A Body”

Καλλιτέχνης: Alesso feat. Ty Dolla $ign

Μουσική / Στίχοι: Alessandro Lindblad, Johnathon Ronald Stent, Michael Richard Stent, Timothy James Stent, Tyrone Griffin

Εταιρεία: 10:22PM/Geffen Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Απριλίου 2023

Art-Cover:

Ο Σουηδός DJ και μουσικός παραγωγός, Alesso, καλωσορίζει το 2023 κάπως καθυστερημένα, ωστόσο με μία συνεργασία που πρόκειται να σημειώσει χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια streams. Ο λόγος γίνεται για τον Αμερικανό rapper, Ty Dolla $ign, μαζί με τον οποίο κυκλοφόρησαν το “Caught A Body”.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Alessandro Lindblad, Johnathon Ronald Stent, Michael Richard Stent, Timothy James Stent και Tyrone Griffin. Το “Caught A Body” κυκλοφόρησε στις 7 Απριλίου μέσω της Geffen Records.

Πρόσφατα, ο Alesso κι ο rapper/τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός Ty Dolla $ign δημοσίευσαν στο Twitter ότι δούλευαν σε πολλά τραγούδια μαζί στο στούντιο. Και οι δύο καλλιτέχνες είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι, με στυλ και ήχους που με μια ματιά αλληλοσυμπληρώνονται πολύ καλά, οπότε αυτό το έργο είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ο Ty Dolla $ign δεν είναι άγνωστος ούτε στις electro και dance συνεργασίες μιας και πρόσφατα εμφανίστηκε σε τραγούδια με τους David Guetta και Tiësto.

Alesso feat. Ty Dolla $ign - Caught A Body

Back To Top