skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Alicia Keys feat. Swae Lee – LALA (Unlocked)

Η Alicia Keys επιστρέφει με το νέο της single “LALA (Unlocked)” στο οποίο συμμετέχει ο Swae Lee

Τίτλος τραγουδιού: “LALA (Unlocked)

Καλλιτέχνης: Alicia Keys feat. Swae Lee  

Μουσική / Στίχοι: Michael L. Williams II, Khalif Brown, Paul Richmond, Ruben Locke, Darryl Ellis

Εταιρεία: RCA Records/Sony Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Στο “LALA (Unlocked)”, σε παραγωγή του Mike WiLL Made-It, η βραβευμένη με 15 Grammy τραγουδίστρια και ο τραγουδιστής των Rae Sremmurd αναδεικνύουν τη χημεία τους καθώς ανταλλάσσουν στίχους μεθυσμένοι από αγάπη.

Σε μια συνέντευξη στο Apple Music, η Alicia μίλησε για την «απροσδόκητη» αυτή συνεργασία: «Λατρεύω τον Swae. O Swae έχει μια τόσο φωτεινή ενέργεια. Είναι το πραγματικό deal. Είναι τόσο αυθεντικός και πραγματικός. Είναι τόσο απροσδόκητο γιατί μπορεί να δείτε τον Swae να εμφανίζεται στον δίσκο μου και να περιμένετε κάτι ή να μην περιμένετε κάτι. Δεν είμαι σίγουρη τι περιμένει ο κόσμος, αλλά αυτό που μου αρέσει είναι ότι προσωπικά αισθάνομαι ότι δεν έχετε ξανακούσει τον Swae έτσι μέχρι τώρα».

Η Alicia, η οποία θα ερμηνεύσει το “LALA” για πρώτη φορά στα MTV VMAs στις 12/9, ετοιμάζει τη συνέχεια του album της “Alicia” του 2020. Επιπλέον, έχει ήδη διαγημίσει μια συνεργασία της με την Kehlani («έχει λίγη φρεσκάδα που θα παρουσιάσει σύντομα», είπε χαρακτηριστικά) ενώ ταυτόχρονα εργάζεται πάνω στο εικονογραφημένο μυθιστόρημά της “Girl on Fire”.

Alicia Keys feat. Swae Lee - LALA (Unlocked)

Back To Top