skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Alok & Bloodline feat. The Vamps – Another You

Μία ακόμη είσοδο έχουμε στην EDM σκηνή από τον Alok σε συνεργασία με τους Bloodline και The Vamps, με το τραγούδι “Another You”!

Τίτλος τραγουδιού“Another You”

Καλλιτέχνης: Alok & Bloodline feat. The Vamps

Μουσική / Στίχοι: Zak Abel, Tristan Evans, Robbie McDade, OHYES, James McVey, Conor Blake, Connor Ball, Chris Mears, Bradley Simpson, Alok

Εταιρεία: Spinnin’ Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Ακόμη ένα up-tempo single έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Βραζιλιάνος DJ και μουσικός παραγωγός, Alok, σε συνεργασία με τους Bloodline και τους The Vamps. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Another You”, στο οποίο συνδυάζονται τόσο τα EDM στοιχεία, όσο και τα soft disco ηχοχρώματα, με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή των Zak Abel, Tristan Evans, Robbie McDade, OHYES, James McVey, Conor Blake, Connor Ball, Chris Mears, Bradley Simpson κι Alok.

Η επίσημη πρεμιέρα του τραγουδιού έγινε στις 28 Μαΐου μέσω της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας CONTROVERSIA, αλλά και την Spinnin’ Records. Σε σχετική τους ανάρτηση στο Instagram, οι Bloodline επισήμαναν: “Το να έχεις ένα single με αυτά τα ‘μεγάλα ύψη’ σε ένα τόσο πρώιμο στάδιο της καριέρας μας ως καλλιτέχνες είναι τρελό! Είμαστε τόσο απίστευτα ευγνώμονες προς όλους όσους το έκαναν να συμβεί”.

Αντίστοιχα, ο Alok δεν έμεινε στο παρασκήνιο και σχολίασε: “Το ‘Another You’ φέρνει μεγάλες προσδοκίες, γιατί επέστρεψα με μία συνεργασία με τους The Vamps και τώρα για πρώτη φορά με το duo, Bloodline. Το στοίχημα στο αποτέλεσμα μάς ενθουσίασε κι αυτό επειδή είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχοι.”

Alok & Bloodline feat. The Vamps - Another You

Back To Top