skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Alok feat. Nonô – Sky High

Το “Sky High” από τον Alok και την Nonô είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού“Sky High

Καλλιτέχνης: Alok feat. Nonô

Μουσική / Στίχοι: Joshua Wilkinson, Nonô (BRA), WOLVE, Alok, Carl Ryden

Εταιρεία: CONTROVERSIA

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 31 Δεκεμβρίου 2021

Art-Cover:

Μία ακόμη συνεργασία του Βραζιλιάνου DJ και μουσικού παραγωγού, Alok, που θα ακουστεί δυνατά είναι εδώ κι ακούει στο όνομα της ανερχόμενης Nonô. Η νεαρή τραγουδίστρια που είναι εμπνευσμένη από την k-pop σκηνή παρόλο που κατάγεται από τη Βραζιλία φαίνεται πως είναι ένα αναδυόμενο αστέρι που θα συζητηθεί πολύ στο άμεσο μέλλον.

Ο Alok ένωσε, λοιπόν, τις δυνάμεις του μαζί της και παρουσίασαν το single “Sky High”, το οποίο αποτελεί μία ευρηματική, progressive house δημιουργία με τα pop στοιχεία να ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού, το οποίο κυκλοφόρησε στις 31 Δεκεμβρίου μέσω της δισκογραφικής CONTROVERSIA, υπογράφουν οι Joshua Wilkinson, Nonô (BRA), WOLVE, Alok και Carl Ryden.

Πρόσφατα απολαύσαμε από τον Alok το ολοκαίνουριο single του “Typical” για χάρη του οποίου συνέπραξε με τον Steve Aoki αλλά και τον Lars Martin. Πριν από αυτό, όμως, ο master της ηλεκτρονικής μουσικής κυκλοφόρησε το τραγούδι “Let’s Play” από το πολύ-αναμενόμενο EP album της σειράς του Netflix “Squid Game”, για την οποία συζητούν όλοι!

Alok feat. Nonô - Sky High

Back To Top