skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Alok & KSHMR feat. MKLA – Let Me Go

Οι Alok και KSHMR ενώνουν τις δυνάμεις τους με την MKLA στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Let Me Go”!

Τίτλος τραγουδιού“Let Me Go

Καλλιτέχνης: Alok & KSHMR feat. MKLA

Μουσική/Στίχοι: MKLA, KSHMR, Alok

Σκηνοθεσία: Michaela Renee Osborne

Εταιρεία: Proximity/Controversia

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Ο Βραζιλιάνος DJ και παραγωγός Alok και o έτερος συνάδελφος του από την Καλιφόρνια, KSHMR συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν μαζί το τελευταίο τους έργο με τίτλο «Let Me Go», στο οποίο συμμετέχει στα φωνητικά η MKLA. Το τραγούδι κυκλοφορεί μέσω της δισκογραφικής εταιρείας του Alok, Controversia Records.

Αυτό το ολοκαίνουργιο project έρχεται ως μια ονειρική συνεργασία για πολλούς fans. Ο καθένας με το δικό του, μοναδικό και χαρακτηριστικό στιλ, κατάφεραν να γίνουν δυο από τους μεγαλύτερους στην ηλεκτρονική μουσική βιομηχανία, δημιουργώντας μια πιστή και σταθερή βάση θαυμαστών. Τραγούδια όπως το “Hear Me Now” ή το εμβληματικό remix του “Piece Of Your Heart” των Meduza σημείωσαν τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία για τον Alok. Ο KSHMR ήταν πάντα ένας από τους πιο αγαπημένους του κοινού καθώς έγινε γνωστός στη βιομηχανία ως κορυφαίος παραγωγός-φάντασμά που αργότερα έγινε ένας πραγματικός super-star. Με το κλασικό Ινδικό στιλ του, ο KSHMR εξακολουθεί να ξαφνιάζει τους fans του από το 2014 που πρωτοξεκίνησε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί αυτή η συνεργασία ήταν κάτι που θα έκανε χαρούμενο το κοινό αμφότερων των DJs και το αποτέλεσμα δεν θα απογοητεύσει κανέναν, καθώς αναδεικνύει τις ικανότητες παραγωγής των δύο καλλιτεχνών. Για να το κάνουν αυτό, οι καλλιτέχνες επιστράτευσαν επίσης και την ταλαντούχα τραγουδίστρια MKLA, με την οποία ο KSHMR δούλεψε πρόσφατα στην διασκευή του θρυλικού τραγουδιού των MGMT, «Kids».

Alok & KSHMR feat. MKLA - Let Me Go

Back To Top