skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Alok x Sigala x Ellie Goulding – All By Myself

Ο Alok δανείζεται samples από το “Enjoy The Silence” των Depeche Mode, και παρουσιάζει τη δική του επιτυχία “All By Myself” σε συνεργασία με τον Sigala και την Ellie Goulding

Τίτλος τραγουδιού: “All By Myself”

Καλλιτέχνης: Alok x Sigala x Ellie Goulding

Μουσική/Στίχοι: Alok, Andrew Wells, Anthony Rossomando, Ellie Goulding, Martin L. Gore, OHYES, Tom Mann

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Οκτωβρίου 2022

Art-Cover:

Το νέο υπέροχο single του Alok έχει sample από το διαχρονικό anthem “Enjoy The Silence” των Depeche Mode. Η μπάντα του Dave Gahan εντυπωσιάστηκε με το τελικό αποτέλεσμα του Βραζιλιάνου παραγωγού και έδωσε το πράσινο φως για να κυκλοφορήσει. Κάτι πολύ σπάνιο και ιδιαίτερα τιμητικό για τον Alok, καθώς δεν έχουν αφήσει πολλούς να το χρησιμοποιήσουν.

Το νέο dance hit είναι σε συνεργασία με τον Sigala ενώ στα φωνητικά συναντάμε την μεγάλη βρετανίδα star, Ellie Goulding.

Η Ellie σχολίασε: “Ήταν μια απίστευτη εμπειρία να δουλέψω με τον Alok και τον Sigala σε αυτό το νέο κομμάτι – είναι και οι δύο τόσο μοναδικοί και καταπληκτικοί καλλιτέχνες και το να συνεργαστούμε ήταν μια απόλαυση. Ελπίζω αυτό το τραγούδι να δώσει στους ανθρώπους την αγάπη και τη δύναμη που ένιωσα όταν το ηχογραφούσα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αγαπάμε και φροντίζουμε τον εαυτό μας, ώστε να μπορούμε να λαμβάνουμε το ίδιο από τους γύρω μας».

Ο Alok είπε: «Ήταν χαρά να δουλέψω με την Ellie και τη Sigala σε αυτό το κομμάτι και ήταν τόσο μεγάλη τιμή που άρεσε στους πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής Depeche Mode ώστε να μας δώσουν το sample από το θρυλικό «Enjoy The Silence» και να το κυκλοφορήσουμε επίσημα. Είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι με το πώς βγήκε!»

Τέλος ο Sigala πρόσθεσε: «Χαίρομαι πολύ να δουλεύω με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους, ήθελα να συνεργαστώ με την Ellie εδώ και καιρό, οπότε είναι υπέροχο που συνεργαστήκαμε επιτέλους».

Alok x Sigala x Ellie Goulding - All By Myself

Back To Top