skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Aluna feat. SG Lewis – Warrior

Το νέο, solo, synth-pop anthem της Aluna από τους AlunaGeorge από κοινού με τον SG Lewis κυκλοφόρησε κι έχει τίτλο “Warrior”!

Τίτλος τραγουδιού“Warrior

Καλλιτέχνης: Aluna feat. SG Lewis

Μουσική / Στίχοι: ​SG Lewis, Aluna

Εταιρεία: Mad Decent, Because Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Εδώ και οχτώ χρόνια οι AlunaGeorge συστήνουν στο κοινό τους μοναδικές synth-pop κι R&B δημιουργίες με αποκορύφωμα το τραγούδι τους “You Know You Like It” που κυκλοφόρησε το 2015 και για χάρη του συνεργάστηκαν με τον DJ Snake. Το τραγούδι αυτό αφορά στη μεγαλύτερη ως τώρα επιτυχία του μουσικού σχήματος, καθώς αναδείχθηκε διπλά “πλατινένιο”, γεγονός που επηρεάστηκε από την ένταξή του στο επίσημο soundtrack της ταινίας “The Amazing Spider-Man 2”.

Τώρα η Aluna των AlunaGeorge είναι ξανά στις επάλξεις συστήνοντάς μας το νέο της solo single, με τίτλο “Warrior”. Στο πλευρό της Aluna Francis βρίσκεται ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός SG Lewis. Το τραγούδι για το οποίο συνέπραξαν μουσικά τα δύο ονόματα αποτελεί μία mid-tempo, synth-pop δημιουργία την οποία συνυπογράφουν οι AlunaGeorge και ο SG Lewis.

Το “Warrior” κυκλοφόρησε επίσημα στις 29 Μαΐου αποτελώντας το follow-up του πρόσφατου single του duo, “Body Pump”, και είναι διαθέσιμο μέσω των ψηφιακών πλατφορμών για να το απολαύσεις.

Aluna feat. SG Lewis - Warrior

Back To Top