skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | always centered at night feat. moby & serpentwithfeet – on air

Ο Moby συνεργάζεται με τον Serpentwithfeet για το νέο του τραγούδι “On Air” που κυκλοφορεί μέσω της νέας του εταιρείας Αlways Centered At Night!

Τίτλος τραγουδιού: “on air”

Καλλιτέχνης: always centered at night feat. moby & serpentwithfeet

Μουσική/Στίχοι: moby, serpentwithfeet

Εταιρεία: always centered at night

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

Ο Moby και ο Serpentwithfeet κυκλοφόρησαν ένα νέο lyric video για το νέο τους τραγούδι “On Air”. Το τραγούδι είναι η δεύτερη κυκλοφορία από την εταιρεία του Moby, Always Centered at Night. Το video είναι σε σκηνοθεσία των Moby και Mike Formanski.

Για τη συνεργασία, ο Moby είπε σε μια δήλωση: «Ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα σχετικά με την Always Centered at Night είναι η συνεργασία με αξιόλογους τραγουδιστές. Ο Serpentwithfeet έχει μια προσέγγιση στη μουσική και τα φωνητικά που θεωρώ ότι είναι συναρπαστική και όμορφη».

Το πρώτο single από την Always Centered at Night, ήταν μια συνεργασία των Moby και Aynzli Jones με τίτλο “Medusa”, που κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη. «Ο στόχος της Always Centered at Night είναι να κάνει κάτι ασυμβίβαστο», είπε τότε ο Moby. «Να κάνω μουσική που είναι συναισθηματική, ατμοσφαιρική και εν δυνάμει όμορφη. Και τι καλύτερη χρήση αυτού του παράξενου προνομίου που έχω από το να προσπαθώ να προωθήσω τη δημιουργική έκφραση που έχει ασυμβίβαστη ακεραιότητα;»

Πέρυσι, ο Serpentwithfeet κυκλοφόρησε το “Deacon” και το “Deacon’s Grove” EP ενώ ο Moby κυκλοφόρησε το album “Reprise” και το remix-album του “Reprise – Remixes”.

always centered at night feat. moby & serpentwithfeet - on air

Back To Top