skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Amorphous & MNEK feat. Kelly Rowland & CeCe Peniston – Finally (Cannot Hide It)

Το “Finally (Can’t Hide It)” από τους Amorphous και MNEK με τη συμμετοχή της Kelly Rowland και της CeCe Peniston είναι το νέο, καλοκαιρινό hit single!

Τίτλος τραγουδιού“Finally (Cannot Hide It)”

Καλλιτέχνης: Amorphous & MNEK feat. Kelly Rowland & CeCe Peniston

Μουσική / Στίχοι: CeCe Peniston, Elbert Lee Linnea, Felipe Delgado, Jahaan Sweet, Jimir Reece Davis, Kelly Rowland, Rodney Kay Jackson, Uzoechi Emenki

Εταιρεία: Amorphous / EMPIRE

Από το Ε.P.: “Things Take Shape”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Για το φετινό καλοκαίρι και τη διασκέδασή σου μερίμνησαν οι Amorphous και MNEK, οι οποί επιστράτευσαν την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Kelly Rowland, και την εμβληματική CeCe Peniston για χάρη ενός νέου single.

Αυτό έχει τίτλο “Finally (Can’t Hide It)” κι αποτελεί μία άκρως “ανεβαστική”, ανάλαφρη, dance-pop δημιουργία αρμόδια για να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη και να ετοιμάσει το έδαφος για κάθε καλοκαιρινή σου έξοδο. Ως ένα από τα μεγαλύτερα hit singles του φετινού καλοκαιριού θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το εν λόγω anthem, μιας και οι Amorphous και MNEK φαίνεται να βρήκαν τη “συνταγή” της επιτυχίας και το τραγούδι μετρά ήδη ουκ ολίγα views και streams στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Με σχετικές τους αναρτήσεις στα social media, τα τέσσερα αυτά ονόματα ενημέρωσαν το κοινό για την εκρηκτική αυτή συνεργασία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους CeCe Peniston, Elbert Lee Linnea, Felipe Delgado, Jahaan Sweet, Jimir Reece Davis, Kelly Rowland, Rodney Kay Jackson και Uzoechi Emenki, ενώ η διανομή του πραγματοποιείται από την Amorphous / Empire.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως το “Finally (Can’t Hide It)” αποτελεί το follow-up της συνεργασίας του

23χρονου καλλιτέχνη, Amorphous, με την Kehlani για χάρη του “Back Together”. Και τα δύο τραγούδια πρόκειται να συμπεριληφθούν στο επερχόμενο E.P. του, με τίτλο “Things Take Shape”, το οποίο θα κυκλοφορήσεις τις 7 Ιουλίου ως το ντεμπούτο του project.

Amorphous & MNEK feat. Kelly Rowland & CeCe Peniston – Finally (Cannot Hide It)

Back To Top