skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Anderson .Paak feat. Kendrick Lamar – TINTS

Anderson .Paak και Kendrick Lamar μαζί σε μια ολοκαίνουρια επιτυχία με τίτλο “TINTS”!

Τίτλος τραγουδιού“TINTS”

Καλλιτέχνης: Anderson .Paak feat. Kendrick Lamar 

Μουσική / Στίχοι: Syd, Tayla Parx, Anderson .Paak, Kendrick Lamar

Εταιρεία: Aftermath Entertainment

Από το LP: “Oxnard”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 4 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Anderson .Paak και ο Kendrick Lamar ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Tints». Η συνεργασία αυτή είναι το πρώτο single με το οποίο ο .Paak, ανακοινώνει ταυτόχρονα και την επικείμενη κυκλοφορία του επόμενου ολοκληρωμένου δίσκου του που θα τιτλοφορείται “Oxnard”, και θα ακολουθεί το “Malibu” του 2016. Το “Tints”, του οποίου την παραγωγή υπογράφει ο ίδιος ο .Paak μαζί με τον Om’Mas Keith, έκανε το ντεμπούτο του ως «Παγκόσμιο Δίσκος» (“World Record”) μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του Zane Lowe στο Beats 1 στις 4 Οκτωβρίου.

Ο Paak εξήγησε στο Lowe τη διαδικασία συνεργασίας με τον Lamar: “Είναι ο πιο ταπεινός, ανιδιοτελής, εκπληκτικός, επικεντρωμένος νέος κύριος που έχω γνωρίσει ποτέ. Μερικούς ανθρώπους μπορείς να τους εμπιστευτείτε και να τους το στείλεις απλά και εκείνοι να στο στείλουν πίσω και να είναι φωτιά. Απλά ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε μαζί του”.

Το νέο album του rapper, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018, πρόκειται να έχει και συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως: Dr. Dre, DOOM και τον παραγωγό Madlib του Freddie Gibbs. Εν τω μεταξύ, ο Kendrick Lamar φημολογείται ότι θα είναι το επόμενο μεγάλο όνομα στο Coachella 2019 μαζί με τον Justin Timberlake και τον Childish Gambino.

Anderson .Paak feat. Kendrick Lamar - TINTS

Back To Top