skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Anitta feat. Cardi B & Myke Towers – Me Gusta

Ακούστε τη συνεργασία της Anitta με την Cardi B και τον Myke Towers στο ολοκαίνουριο τραγούδι “Me Gusta”!

Τίτλος τραγουδιού“Me Gusta

Καλλιτέχνης: Anitta feat. Cardi B & Myke Towers

Μουσική/Στίχοι: Andres Torres, Anitta, Belcalis Almanzar, Carolina Isabel colón Juarbe, Mauricio Rengifo, Messiah, Myke Towers, Rafa Dias, Ryan Tedder, Wallace Chibatinha

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η υποψήφια για Latin Grammy, Βραζιλιάνα τραγουδίστρια-ηθοποιός Anitta κυκλοφόρησε το «Me Gusta», ένα νέο single με τη βραβευμένη με Grammy rapper, Cardi Β και τον Πορτορικανό τραγουδιστή-MC, Myke Towers. Το τραγούδι αποτελεί το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ντεμπούτο της Anitta στην Warner Records, του οποίου την παραγωγή ανέλαβε ο frontman των OneRepublic, Ryan Tedder.

Το δίγλωσσο και απόλυτα bisexual τραγούδι, βρίσκει τις δύο εκρηκτικές τραγουδίστριες και τον ανερχόμενο τραγουδοποιό, να αναφέρουν όλα όσα αγαπούν τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Το “Me Gusta” ξεκινά με ένα baile funk beat που συνδυάζεται με ένα παιχνιδιάρικο κιθαριστικό riff και έντονα βραζιλιάνικα κρουστά.

Το πρόσφατο τραγούδι «WAP», η trap επιτυχία της Cardi B σε συνεργασία με τη Megan Thee Stallion, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο.1 του Top 100 Songs chart. Με την κυκλοφορία του album του, “Easy Money Baby”, που κυκλοφόρησε στις αρχές της τρέχουσας χρονιάς, ο Myke Towers έχει κερδίσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify ενώ έχει καταφέρει να συνεργαστεί και με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας  όπως οι Bad Bunny, Becky G, Maluma κ.α.

Anitta feat. Cardi B & Myke Towers - Me Gusta

Back To Top