skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Anyma feat. Meg Myers – Running

Oι Anyma και Mag Myers παρουσιάζουν το νέο τους single “Running” με samples από το κλασικό “Running Up The Hill” της Kate Bush

Τίτλος τραγουδιού“Running”

Καλλιτέχνης: Anyma feat. Meg Myers

Μουσική / Στίχοι: Matteo Milleri

Εταιρεία: 300 Entertainment / Afterlife

Από το EP: “Running”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Δεκεμβρίου 2021

Art-Cover:

Το πρωτοποριακό μουσικό concept Anyma, το πνευματικό τέκνο του Matteo Milleri των Tale Of Us, επιστρέφει με το νέο EP “Running”, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου μέσω του 300 Entertainment / Afterlife.

Το “Running” είναι μια περαιτέρω εξερεύνηση του μαγνητικού ήχου που ο Anyma πρωτοεφηύρε σε προηγούμενες κυκλοφορίες του. Το σαγηνευτικό αυτό τραγούδι, είναι μια δημιουργία κατάλληλη για τα απανταχού clubs που επενδύεται με τα ακαταμάχητα φωνητικά της γεννημένης στο Nashville τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Meg Myers. Οι στίχοι αντλούνται από το κλασικό τραγούδι της Kate Bush, “Running Up That Hill (A Deal With God)“.

Με τον τίτλο “Eva 0”, ο Anyma κυκλοφόρησε το “Running” σε ήχο NFT μαζί με τους visual artists συνεργάτες του Alessio De Vecchi και Filip Hodas. Σηματοδοτεί το δεύτερο από μια σειρά από audio-visual artworks που θα καταλήξουν στο ντεμπούτο album του Anyma “Genesys”, όπου οι συλλέκτες και οι fans θα μπορούν να ψηφίσουν και να συμμετέχουν στην εξέλιξή του.

Το “Running” σηματοδοτεί την τρίτη EP κυκλοφορία του Anyma μέχρι σήμερα, μετά από το “Claire” και το “Sentient”. Πιο πρόσφατα συνεργάστηκε με την star της techno Amelie Lens στο single “Lightning Over Heaven” και παρουσίασε επίσης ένα remix του “Alive” από τους RÜFÜS DU SOL.

Anyma feat. Meg Myers - Running

Back To Top