skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Armin van Buuren feat. Ne-Yo – Unlove You

Ο Armin van Buuren και ο Ne-Yo  παρουσιάζουν τη νέα συνεργασία τους με τίτλο “Unlove You”!

Τίτλος τραγουδιού“Unlove You”

Καλλιτέχνης: Armin van Buuren feat. Ne-Yo

Μουσική / Στίχοι: Armin van Buuren, Benno de Goeij, Corporal, Ne-Yo, Tierce “Kizzo” Person

Εταιρεία: Armada Music

Από το LP: “BALANCE”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 25 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Μόλις μία εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του έβδομου studio album του Armin van Buuren, κυκλοφορεί μια εξαιρετική συνεργασία που εμφανίζεται ως το πιο πρόσφατο single από το tracklist του album που θα έχει τίτλο “Balance”. Μια μνημειώδης σύνδεση με τον superstar της R’n’B, Ne-Yo, απέφερε το τραγούδι “Unlove You” βλέπει τους δύο καλλιτέχνες να διερευνήσουν το θέμα του μόνιμου διλήμματος μετά από ένα χωρισμό με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Το “Unlove You” παραδίδει το στιχουργικό του μήνυμα με απόλυτη ακρίβεια, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει ένα club-tinged groove που μπορεί εύκολα να “κολλήσει” στο μυαλό. Με τα αισθαντικά φωνητικά του Ne-Yo, τον ξεσηκωτικό ρυθμό του Armin και στίχους που στοχεύουν κατευθείαν στην ψυχή, αυτή η δημιουργία δείχνει ότι η “ανοιχτή” σκέψη μπορεί να ξεκλειδώσει έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων.

Ο Armin van Buuren είπε σχετικά: “Μέρος της ομορφιάς του να μην υπάρχουν καθόλου περιορισμοί στο στούντιο είναι ότι μπορώ να συνεργαστώ με τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το είδος και το “ύφους” στο οποίο ανήκουν και ο NE-YO δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι τιμή μου να δουλέψω μαζί του και οι μαζί φτιάξαμε μια κληρονομιά για τις δικές μας σκηνές, και είμαι ευγνώμων ότι μπορέσαμε να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ τους μέσα από το ‘Unlove You'”.

Armin van Buuren feat. Ne-Yo - Unlove You

Back To Top