skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ashe feat. Niall Horan – Moral of the Story

Η Ashe παρουσίασε τη νέα της συνεργασία με τον Niall Horan για το μελωδικό “Moral of the Story”!

Τίτλος τραγουδιού: “Moral of the Story”

Καλλιτέχνης: Ashe feat. Niall Horan

Μουσική/Στίχοι: Ashe, Niall Horan, FINNEAS, Casey Smith, Noah Conrad

Εταιρεία: Mom+Pop

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Η 27χρονη Ashlyn Rae Willson, κατά κόσμον Ashe, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας τη νέα της συνεργασία με τον Niall Horan. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους για χάρη του single “Moral of the Story” και η κυκλοφορία του σημειώθηκε στις 17 Ιουνίου μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Mom+Pop.

Ουσιαστικά η παρούσα συνεργασία αποτελεί μία νέα version του “Moral of the Story”, το οποίο τραγούδησε η Ashe solo μέσα από το E.P. της με τον ίδιο τίτλο. Το τελικό αποτέλεσμα της νέας αυτής version είναι βασισμένο στα mid-tempo, electro-pop στοιχεία, ενώ σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία μπαλάντα. Ήδη από τις 12 Ιουνίου, η νεαρή τραγουδίστρια ξεκίνησε να προωθεί μέσω των social media τη συνεργασία της με τον Horan, δημιουργώντας ένα μυστήριο για το ποιος καλλιτέχνης θα βρίσκεται στο πλάι της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ashe είναι ενεργή στο μουσικό προσκήνιο από το 2017 κι ευρέως γνωστή στο παγκόσμιο κοινό έγινε μέσω της solo version του “Moral of the Story”. Στη σύντομη αυτή μουσική της πορεία, η τραγουδίστρια έχει πραγματοποιήσει ακόμη μία συνεργασία, που ακούει στο όνομα του Αυστριακού DJ και μουσικού παραγωγού Filous.

Ashe feat. Niall Horan – Moral of the Story

Back To Top