skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Au/ra & Alan Walker – Dead Girl!

Ακούστε τη νέα version του “Dead Girl!” της Au/Ra μέσα από τη συνεργασία της με τον Βρετανό DJ, Alan Walker!

Τίτλος τραγουδιού“Dead Girl!”

Καλλιτέχνης: Au/ra & Alan Walker

Μουσική / Στίχοι: Alan Walker, Carl Hovind, Vinni, Marcus Arnbekk, Big Fred, Gunnar Greve Pettersen, Max Farrar, Gabriel Benjamin, Andrew Frampton, Au/Ra

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Στις 5 Μαρτίου η Ισπανίδα τραγουδίστρια Jamie Lou Stenzel, γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Au/Ra, κυκλοφόρησε το digital single “Dead Girl!” κι ένα μήνα μετά επανέρχεται με τη νέα version του.

Στο πλευρό της Au/Ra συναντάμε τον Βρετανό DJ και μουσικό παραγωγό Alan Walker, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την “πολυ-πλατινένια” του κυκλοφορία “Faded” το 2015. Έκτοτε έχουμε απολαύσει μοναδικά singles, όπως τα “Sing Me To Sleep” και “Alone”. Το alternative pop anthem, λοιπόν, απέκτησε τη δική dance εκδοχή με το τελικό αποτέλεσμα να ακούγεται ευχάριστα καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Στιχουργικά μιλάει για το ότι είναι σεβαστό το να νιώθουμε διαφορετικοί και ότι δεν πρέπει να κρίνουμε τον εαυτό μας για αυτό. “Έγραψα το ‘Dead Girl!’ όταν ένιωθα ιδιαίτερα εκτός τόπου όταν επέστρεψα στο σπίτι. Το να λείψω για λίγο με άφησε να νιώθω αποσυνδεμένη από πολλούς ανθρώπους. Σκέφτομαι τον εαυτό μου ως ένα αρκετά εσωστρεφές, μερικές φορές ανήσυχο, άτομο – το να νιώθω εκτός τόπου δεν είναι καινούργιο. Είχα απογίνει με το να κρίνω τον εαυτό μου και την αίσθηση του να με κρίνουν. Το ένιωσα αυτό ειδικά κατά τη διάρκεια του γυμνασίου, οπότε πραγματικά διοχετεύσαμε όλη αυτή την «grrrr» ενέργεια στο τραγούδι. Λοιπόν, αναφέρεται στο να είσαι εντάξει με το να νιώθεις διαφορετικός, χωρίς διάθεση απολογίας και να νιώθεις, κατά μια έννοια, «νεκρός» προς τους ανθρώπους που δεν σε καταλαβαίνουν”.

Au/ra & Alan Walker – Dead Girl!

Back To Top