skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Avicii feat. Vargas & Lagola & Agnes Carlsson – Tough Love

Ακούστε το νέο τραγούδι του Avicii, “Tough Love”, σε συνεργασία με τους Vargas & Lagola και Agnes Carlsson.

Τίτλος τραγουδιού: “Tough Love

Καλλιτέχνης: Avicii feat. Vargas & Lagola & Agnes Carlsson 

Μουσική / Στίχοι: Tim Bergling, Isak Alverus, Vincent Pontare, Salem Al Fakir

Εταιρεία: Universal

Από το O.S.T.: “TIM”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 6 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Πριν από λίγο καιρό ακούσαμε την πρώτη επίσημη κυκλοφορία του εκλιπόντος μουσικού παραγωγού Tim Bergling (a.k.a. Avicii) που ήρθε με τη μορφή συνεργασίας με τον Aloe Blacc στο νέο τραγούδι “SOS”, το οποίο προμηνύει και μια ολοκληρωμένη, μεταθανάτια δισκογραφική δουλειά που αναμένεται στις 6 Ιουνίου.

Η συνέχεια έρχεται τώρα με την παρουσίαση ενός ακόμα single, που έχει τίτλο “Tough Love”. Αυτή τη φορά με τα φωνητικά της Agnes Carlsson και την πολύτιμη συνεισφορά του διδύμου Vargas & Lagola. ΟAvicii είχε δουλέψει προηγουμένως επάνω στο τραγούδι το 2016 πριν από την τελευταία του εμφάνιση στο Ultra Miami. Το “Tough Love” είχε αρχικά διαφορετική δομή, αλλά επαναπροσδιορίστηκε κατά τη διάρκεια των τελικών sessions που έγιναν τον Μάρτιο του 2018 για την δημιουργία του πολυ-αναμενόμενου album του.

Ο Tim είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Vincent Pontare και Salem Al Fakir των Vargas & Lagola για τα τραγούδια “Silhouettes”, “Hey Brother” και “Without You”. Λίγο πριν από το θάνατό του, είχε στείλει μήνυμα προς τον Salem και τον Vincent εξηγώντας ότι ήθελε το τραγούδι να είναι σε μορφή ντουέτου από ένα “πραγματικό ζευγάρι ή ένα ζευγάρι που έχει δουλέψει μαζί αρκετά για να θεωρηθεί σχεδόν ζευγάρι!”.

Η σύζυγος του Vargas, η Σουηδέζα τραγουδίστρια Agnes Carlsson, ήταν αυτή που τελικά εντάχθηκε στο team αυτό για το “Tough Love”. To τραγούδι έχει “ινδικές επιρροές” σε ένα “μελωδικό πέρασμα” που εμπνεύστηκε ο Avicii «μελετώντας τη μουσική της βορειοδυτικής Ινδίας» όπου είχε παίξει για το Pontare και Al Fakir πριν από το θάνατό του.

Η ομάδα του Avicii δήλωσε πριν από λίγο καιρό ότι τα τραγούδια που θα εμφανιστούν στο tracklist του album με τίτλο “Tim” ήταν «75 έως 80% έτοιμα» όταν ο παραγωγός / DJ έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 28 ετών στο Muscat του Ομάν στις 20 Απριλίου του 2018. Αρκετοί από τους συνεργάτες του Avicii βοήθησαν να ολοκληρωθεί το album, συμπεριλαμβανομένων των Albin Nedler και Kristoffer Fogelmark, οι οποίοι συνεργάστηκαν και στο “SOS”.

Avicii feat. Vargas & Lagola & Agnes Carlsson - Tough Love

Back To Top