skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Babyface & Ella Mai – Keeps On Fallin

Ο Babyface ενώνει τις δυνάμεις του με την Ella Mai στην ολοκαίνουρια συνεργασία τους “Keeps On Fallin”

Τίτλος τραγουδιού“Keeps On Fallin”

Καλλιτέχνης: Babyface & Ella Mai

Μουσική / Στίχοι: Daryl Simmons, Dernst Emile II, Ella Mai Howell, Kenneth B. Edmonds, Khris Riddick-Tynes

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: “Girls’ Night Out”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ιουνίου 2022

Art-Cover:

Οι Babyface και Ella Mai συνεργάζονται για πρώτη φορά στο νέο single «Keeps on Fallin». Με τα μεταξένια, soulful φωνητικά της, η Ella Mai εξυμνεί έναν μακροχρόνιο εραστή που μπορεί ακόμα να της προκαλέσει “στομαχικές πεταλούδες”. Ο Babyface, συνεχίζει υπενθυμίζοντάς της ότι είναι η έμπνευση του για αυτή τη διαρκή αγάπη που νιώθει για εκείνη. Η ονειρική μπαλάντα παρεμβάλλει το “Can We Talk”, την επιτυχία του Tevin Campbell του 1993, την οποία έγραψε και παρήγαγε ο Babyface με τον Daryl Simmons.

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά τη φωνή της Ella, σκέφτηκα, «τι απίστευτη και ξεχωριστή φωνή, πρέπει να πάω στο στούντιο μαζί της!»» θυμάται ο Babyface. «Λοιπόν, το έκανα… και ήταν όλα όσα φανταζόμουν και πολλά περισσότερα!»

«Η συνεργασία με το Babyface ήταν ένα απόλυτο όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα», λέει η Mai. «Το να με καλωσορίσει και να με επαινέσει κάποιος τόσο ταλαντούχος και αναγνωρισμένος, είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να ζητήσω για τις συνεδρίες μας για το «Keeps On Fallin». Τραγουδήσαμε, γράψαμε, γελάσαμε και μιλήσαμε. Ο Babyface είναι τόσο ταπεινός και ευχάριστος να δουλεύεις μαζί του, ελπίζω αυτό το τραγούδι να είναι η αρχή πολλών άλλων”.

Το “Keeps On Fallin” – το οποίο σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του Babyface από τότε που υπέγραψε στην Capitol Records, θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο album του “Girls’ Night Out” που αναμένεται στις 29 Οκτωβρίου. Ο ίδιος έκανε την παραγωγή του τραγουδιού μαζί με τον D’Mile (HER, Silk Sonic, Ty Dolla $ign).

Babyface & Ella Mai - Keeps On Fallin

Back To Top