skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Bad Royale feat. Kes – Forever Isn’t Promised

Μία νέα συνεργασία ήρθε από τους Bad Royale και τους Kes κι ακούει στον τίτλο “Forever Isn’t Promised”!

Τίτλος τραγουδιού“Forever Isn’t Promised”

Καλλιτέχνης: Bad Royale feat. Kes

Μουσική / Στίχοι: Phillip Robert “T-Baby” Fender, Kees “Kes” Dieffenthaller, Riad Boochoon, Hans Dieffenthaller, Jon Dieffenthaller, Darryl Gervais, Mike Onufrak

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 15 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μία μουσική σύμπραξη δύο συγκροτημάτων φέρνει ως αποτέλεσμα το “Forever Isn’t Promised”. Οι Bad Royale ανάμεσα στις άλλες συνεργασίες τους δίνουν χώρο στους Kes (the Band) και η μουσική επίγευση είναι γεμάτη EDM στοιχεία, με dancehall αναφορές. Το “Forever Isn’t Promised”, όπως δήλωσαν και οι ίδιοι οι Αμερικανοί μουσικοί παραγωγοί Bad Royale, αποτελεί την έναρξη της νέας σεζόν για τους ίδιους, αφήνοντας την υπόσχεση πως θα ακολουθήσει πολύ περισσότερο υλικό.

Ως γνωστόν όμως το πρώτο τραγούδι είναι πάντα ιδιαίτερα, με σκοπό την θετική προσμονή για τα επόμενα. Έτσι και για το “Forever Isn’t Promised” έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, με την σύνθεσή του να υπογράφεται από πληθώρα καλλιτεχνών. Τα ονόματα που έχουν συντελέσει στην σύνθεση του τραγουδιού είναι τα Phillip Robert “T-Baby” Fender, Kees “Kes” Dieffenthaller, Riad Boochoon, Hans Dieffenthaller, Jon Dieffenthaller, Darryl Gervais και Mike Onufrak.

Το “Forever Isn’t Promised” ήρθε ως follow-up του “$4,000,000”, μία συνεργασία των Bad Royale με τον Steve Aoki και τους Ma$e και Big Gigantic. Πράγματι οι οιωνοί είναι καλοί σχετικά με το τι επρόκειτο να ακολουθήσει, ωστόσο προς το παρόν το συγκρότημα δεν έχει κάνει αναφορά για κάποιο επερχόμενο album. Οι Kes, μία πολυμελής μπάντα από την Ισπανία, δίνουν το δικό τους μουσικό στίγμα καταλήγοντας σε ένα άρτιο μουσικό αποτέλεσμα.

Bad Royale feat. Kes – Forever Isn’t Promised

Back To Top