skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Bad Royale feat. Richie Loop – Lock Off Di Dance

Bad Royale, επέστρεψαν με μια καινούρια συνεργασία, με τον Tζαμαϊκανό τραγουδιστή, Richie Loop, για το dancehall single, “Lock Off Di Dance“.

Τίτλος τραγουδιού: “Lock Off Di Dance”

Καλλιτέχνης: Bad Royale feat. Richie Loop

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 9 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι Bad Royale είναι ένα Αμερικανικό, 4μελές συγκρότημα, αποτελούμενο από DJ και παραγωγούς, οι οποίοι έχουν καταφέρει, μέσα στην ολιγόχρονη πορεία τους, να συνάψουν αξιοσημείωτες συνεργασίες. Οι ίδιοι, παρουσιάζουν το συγκρότημά τους με έναν ευφάνταστο τρόπο: «Είμαστε τρεις παραγωγοί και ένας ανόητος. Τα μοναδικά μας όνειρα στην ζωή, είναι να δημιουργούμε φοβερή μουσική και να κυνηγούμε καρχαρίες με πολυβόλα από το διάστημα».

To 2017, ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τους Bad Royale, αφού συμμετείχαν στο Electric Zoo, ένα φεστιβάλ electronic μουσικής που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Νέα Υόρκη, ενώ συνεργάστηκαν με τον Steve Aoki στο πιο πρόσφατο album του, με την επονομασία “Kolony”. Πριν μερικές ημέρες, το συγκρότημα επέστρεψε με μια ακόμη δυνατή συνεργασία, για το καινούριο του single “Lock Off Di Dance”. Το τραγούδι αυτό, ακολουθεί την κυκλοφορία του “All I Can Do”, σε συνεργασία με τον Silver, που έγινε τον περασμένο Ιούλιο.

Για τις ανάγκες του “Lock Off Di Dance”, οι Bad Royale ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Tζαμαϊκανό τραγουδιστή, Richie Loop. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι ένα δυναμικό, dancehall τραγούδι, με μια ρομποτική εκφορά των στίχων, το οποίο είναι σχεδιασμένο να κάνει το σώμα σου να κινείται στους ρυθμούς του, κάθε φορά που το ακούς. Η κυκλοφορία του, έγινε από την ανεξάρτητη εταιρεία του Steve Aoki, Dim Mak Records.

Bad Royale feat. Richie Loop - Lock Off Di Dance

Back To Top