skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Barry Gibb feat. Dolly Parton – Words

Ο Barry Gibb επιστρατεύει την Dolly Parton για μία νέα version του “Words” από τους Bee Gees!

Τίτλος τραγουδιού: “Words”

Καλλιτέχνης: Barry Gibb feat. Dolly Parton

Μουσική/Στίχοι: Barry Alan Gibb, Maurice Ernest Gibb, Robin Hugh Gibb

Πρώτη εκτέλεση: Bee Gees (1968)

Εταιρεία: Barry Gibb Entertainments, UMG Recordings

Από το LP: “Greenfields: The Gibb Brothers’ Songbook Vol. 1″

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 31 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ένα τραγούδι από το 1968 επέλεξε αυτή τη φορά να επανεκτελέσει ο Barry Gibb επιστρατεύοντας την Dolly Parton στα φωνητικά. Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το τραγούδι “Words”, το οποίο απολαύσαμε από τους θρυλικούς Bee Gees τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς. Το single όχι μόνο κατάφερε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος καταλαμβάνοντας τη Νο.1 θέση στα charts της Γερμανίας, της Ολλανδίας, του Καναδά και της Σουηδίας, αλλά έφτασε επίσης ως τη θέση Νο.5 του αμερικανικού Billboard Hot 100.

Το “Words” που ανά τα χρόνια έχει ερμηνευτεί από καλλιτέχνες, όπως ο Elvis Presley, ο Cliff Richard και ο Roy Orbison επιλέχθηκε από τον Barry Gibb για να συμπεριληφθεί στην επερχόμενη, δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο “Greenfields: The Gibb Brothers’ Songbook Vol. 1″. Το εν λόγω album πρόκειται να κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου του 2021 και σε αυτόν θα ακούσουμε τραγούδια από τον μουσικό κατάλογο της οικογένειας Gibb.

Ονόματα όπως οι Olivia Newton-John, Sheryl Crow, Miranda Lambert και Brandi Carlile συμβάλλουν καταλυτικά στην ολοκλήρωση του δίσκου, ο οποίος εντός των ημερών θα είναι κοντά μας.

Barry Gibb feat. Dolly Parton - Words

Original Song: Bee Gees - Words (1968)

Back To Top