skip to Main Content

Νέο Music Video | benny blanco & Miguel – I Found You / Nilda’s Story

Ο benny blanco συνεργάζεται με τον Miguel για τη μπαλάντα “I Found You / Nilda’s Story”!

Τίτλος τραγουδιού“I Found You / Nilda’s Story”

Καλλιτέχνης: benny blanco & Miguel

Μουσική / Στίχοι: ​benny blanco, Calvin Harris

Σκηνοθεσία: Jake Schreier

Εταιρεία: Friends Keep Secrets / Interscope Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Ο Αμερικανός παραγωγός benny blanco βρίσκεται ξανά στις επάλξεις και φέρνει στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι. Στο τραγούδι αυτό τον συνοδεύει ο R&B καλλιτέχνης, Miguel, που τα τελευταία χρόνια έχει ανέλθει στα παγκόσμια charts και η μία επιτυχία του διαδέχεται την άλλη. Φαίνεται πως οι δυο τους γνωρίζουν τη συνταγή της επιτυχίας και για το λόγο αυτό, το “I Found You/Linda’s Story” αναμένεται να καταλάβει μία θέση στην κορυφή. Η μελωδική αυτή μπαλάντα κυκλοφόρησε στις 4 Ιανουαρίου μέσω των Friends Keep Secrets και Interscope Records. Το τραγούδι βασίζεται στα synth-pop ηχοχρώματα, ενώ η μουσική και οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή των ίδιων των καλλιτεχνών.

Το “I Found You / Linda’s Story” ήρθε ως follow-up του “I Found You” στην πιο χορευτική συνεργασία που μας παρουσίασε ο benny blanco με τον Calvin Harris λίγο πριν το τέλος του 2018.

Η νέα αυτή “εύθραυστη” εκτέλεση του τραγουδιού απέκτησε και το δικό της music video που σκηνοθέτησε ο Jake Schreier. Οι υπότιτλοι του video λένε την ιστορία της Nilda, η οποία εγκατέλειψε τη Γουατεμάλα μαζί με το γιο της, τον Keyden, μετά από σεξουαλική επίθεση, ξυλοδαρμούς και απειλές από βίαιες συμμορίες. Μάνα και γιος, έκαναν το εξαντλητικό ταξίδι στις ΗΠΑ, αλλά συνελήφθησαν και στη συνέχεια χωρίστηκαν όταν προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα. Τελικά επανενώθηκαν, αλλά ακόμα δεν ξέρουν αν θα τους επιτραπεί η παραμονή τους στη χώρα.

Η Blanco συνεργάστηκε με τους υπερασπιστές τους Brooklyn Defenders, Raices (πάροχοι νομικών υπηρεσιών μετανάστευσης στο Τέξας) και την ACLU για την εκστρατεία While They Wait, η οποία αποσκοπεί στην άντληση χρημάτων και τη συγκέντρωση υπογραφών για να βοηθήσει τους μετανάστες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με τη Nilda. Περισσότεροι από 300.000 μετανάστες περιμένουν να τους χορηγηθεί άσυλο.

Benny Blanco & Miguel – I Found You / Nilda’s Story

Back To Top