skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | benny blanco & Miguel – I Found You / Nilda’s Story

Ο benny blanco συνεργάζεται με τον Miguel για τη μπαλάντα “I Found You / Nilda’s Story”!

Τίτλος τραγουδιού“I Found You / Nilda’s Story”

Καλλιτέχνης: benny blanco & Miguel

Μουσική / Στίχοι: ​benny blanco, Calvin Harris

Εταιρεία: Friends Keep Secrets / Interscope Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 4 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Ο Αμερικανός παραγωγός benny blanco βρίσκεται ξανά στις επάλξεις και φέρνει στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι. Στο τραγούδι αυτό τον συνοδεύει ο R&B καλλιτέχνης, Miguel, που τα τελευταία χρόνια έχει ανέλθει στα παγκόσμια charts και η μία επιτυχία του διαδέχεται την άλλη. Φαίνεται πως οι δυο τους γνωρίζουν τη συνταγή της επιτυχίας και για το λόγο αυτό, το “I Found You / Linda’s Story” αναμένεται να καταλάβει μία θέση στην κορυφή. Η μελωδική αυτή μπαλάντα κυκλοφόρησε στις 4 Ιανουαρίου μέσω των Friends Keep Secrets και Interscope Records. Το τραγούδι βασίζεται στα synth-pop ηχοχρώματα, ενώ η μουσική και οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή των ίδιων των καλλιτεχνών.

Το “I Found You / Linda’s Story” ήρθε ως follow-up του “Roses” στην ερμηνεία του οποίου συνεργάζεται ο benny blanco με τους Juice Wrld και Brendon Urie. Ο blanco ως παραγωγός φαίνεται πως αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους hitmakers στην μουσική βιομηχανία που το τελευταίο διάστημα κάνει επιτυχία με την solo καριέρα που έχει λανσάρει.

Για την ιστορία αξίζει να σημειώσουμε πως στα φωνητικά του τραγουδιού αρχικά ήταν να τοποθετηθεί ο Calvin Harris, ωστόσο υπερίσχυσε η επιλογή του Miguel.

Benny Blanco & Miguel – I Found You / Nilda’s Story

Back To Top