skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Black Eyed Peas feat. Saweetie & Lele Pons – HIT IT

Οι Black Eyed Peas παρουσιάζουν τη νέα τους συνεργασία με τις Saweetie και Lele Pons για το τραγούδι “HIT IT”!

Τίτλος τραγουδιού“HIT IT

Καλλιτέχνης: Black Eyed Peas feat. Saweetie & Lele Pons

Μουσική / Στίχοι: Taboo, ​apl.de.ap, ​will.i.am, Saweetie, Lele Pons

Εταιρεία: Epic Records, Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Έπειτα από την ολοκλήρωση της προώθησης του τελευταίου τους studio album, με τίτλο “Translation”, οι Black Eyed Peas επέστρεψαν με νέο υλικό. Αυτό αποτελεί το πρώτο τους single για το 2021 κι έχει τίτλο “HIT IT”, ενώ για χάρη του συνέπραξαν μουσικά με την Αμερικανίδα rapper, Diamonté Quiava Valentin Harper, γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Saweetie, αλλά και την τραγουδίστρια από τη Βενεζουέλα, Lele Pons.

Το “HIT IT”, που κυκλοφόρησε στις 6 Αυγούστου μέσω των Epic Records και Sony Music Entertainment, αποτελεί μία άκρως ρυθμική, dance δημιουργία, από την οποία δεν λείπουν φυσικά οι R&B και hip hop αναφορές. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Taboo, apl.de.ap, will.i.am, Saweetie και Lele Pons.

Οι Black Eyed Peas χρόνια τώρα έχουν βρει τη συνταγή της επιτυχίας και το “HIT IT” κυκλοφόρησε ως το follow-up μίας ακόμη εξαιρετικής συνεργασίας τους με τη Shakira για το τραγούδι “Girl Like Me”. Το τραγούδι ακούστηκε δυνατά στο παγκόσμιο κοινό κι αναδείχθηκε διπλά “πλατινένιο” βάσει των πωλήσεων και των streams του.

Black Eyed Peas feat. Saweetie & Lele Pons - HIT IT

Back To Top