skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Black Eyed Peas & Shakira – GIRL LIKE ME

Οι Black Eyed Peas συνεργάζονται με την Shakira στο νέο τους τραγούδι “Girl Like Me”!

Τίτλος τραγουδιού: “GIRL LIKE ME”

Καλλιτέχνης: Black Eyed Peas & Shakira

Μουσική/Στίχοι: Tim Mitchell, Albert Menendez, Brendan Buckley, Johnny Goldstein, Jimmy Gomez, ​apl.de.ap, ​will.i.am

Εταιρεία: BEP Music/LLC/Epic Records/Sony Music

Από το LP: “Translation”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Οι Black Eyed Peas μόλις κυκλοφόρησαν το πολυ-αναμενόμενο 8ο album τους με τίτλο “Translation”. Το group παρουσίασε το πρώτο τραγούδι του album, “RITMO (Bad Boys For Life)” στο τέλος του 2019. Σε μόλις 8 μήνες, έχει συγκεντρώσει δεκάδες πλατινένιες βραβεύσεις παγκοσμίως και πάνω από 1.5 δισεκατομμύρια streams και views, γράφοντας ιστορία ως το track του συγκροτήματος με τα περισσότερα streams και views που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Επιπλέον, ήταν το βασικό single του επίσημου Soundtrack του blockbuster “Bad Boys For Life”. Αμέσως μετά, κυκλοφόρησε το “MAMACITA” με τον Ozuna και την J Rey Soul. To τραγούδι ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια streams και views και έφτασε στο Νο.3 του Billboard Hot Latin Songs Chart, στο Νο1 του Billboard LatinAirplay Chart καθώς και στο Top 40 του Rhythmic Radio. Το συγκρότημα προετοίμασε λίγο ακόμα το κοινό του πριν την μεγάλη κυκλοφορία του δίσκου με το τραγούδι “No Manana” με τον El Alfa αλλά και το “Feel the Beat” με τον Κολομβιανό super-star, Maluma. 

Μπλέκοντας hip-hop, dance, reggaeton και trap στοιχεία μαζί ο νέος δίσκος ενώνει τους Black Eyed Peas με μερικές από τις πιο hot φωνές στον κόσμο. Το τραγούδι που κλέβει όμως της εντυπώσεις είναι το αισθησιακό “Girl Like Me” για το οποίο οι B.E.P. συνεργάστηκαν με την εκρηκτική λατίνα, Shakira.

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του δίσκου, οι 6 φορές βραβευμένοι με Grammy πρωτοπόροι του είδους έχουν προγραμματίσει μία σειρά από μοναδικές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Ξεκινώντας στις 24 Ιουνίου, θα εμφανιστούν στην πρωινή εκπομπή “Good Morning America” του ABC και στην εκπομπή του James Corden “Late Late Show”. Λίγο αργότερα, στις 4 Ιουλίου θα ανέβουν στην σκηνή των Macy’s με αφορμή την Ημέρα Ανεξαρτησίας που θα προβληθεί στο NBC. Πρόσφατα, οι Black Eyed Peas εμφανίστηκαν στο Rock The Vote’s Democracy Summer Concert, μια δίωρη διαδικτυακή συναυλία που τράβηξε χιλιάδες fans.

Black Eyed Peas & Shakira - GIRL LIKE ME

Back To Top