skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Blake Shelton feat. Trace Adkins – Hell Right

Το νέο τραγούδι με τίτλο “Hell Right” ενώνει για άλλη μια φορά τους Blake Shelton και Trace Adkins!

Τίτλος τραγουδιού“Hell Right”

Καλλιτέχνης: Blake Shelton feat. Trace Adkins

Μουσική/Στίχοι: David Garcia, Brett Tyler, Michael Hardy

Εταιρεία: Warner Music

Από το L.P.: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Ο διάσημος τραγουδιστής της country, Blake Shelton θα προσπαθήσει να σκοράρει το 27ο Νο.1 της καριέρας του με την κυκλοφορία του single “Hell Right”.

Το νέο τραγούδι, στο οποίο συμμετέχει στα φωνητικά ο έτερος μεγάλος ερμηνευτής του είδους, Trace Adkins, γράφτηκε από τον David Garcia, τον Brett Tyler και τον Michael Hardy, ο οποίος είναι ένας από τους συν-συγγραφείς πίσω από την πιο πρόσφατη Νο.1 επιτυχία του Blake, “God’s Country”.

Ο Balke κάλεσε τον παλιό του φίλο, Trace Adkins να προσθέσει τα του βαρύτονα φωνητικά του στο τραγούδι, όπως έκανε για το 2009 για το Νο.1 hit του, “Hillbilly Bone”. “Αποφάσισα ότι θα ήταν υπέροχο να έχουμε τον Trace Adkins σε αυτό το τραγούδι μονό και μόνο επειδή έχει αυτή τη χαμηλή, βαθιά, μεγάλη φωνή και είναι τόσο σπουδαίος στους αυτοσχεδιασμούς”, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία αυτή ο Blake. “Προσφέρει μια συγκεκριμένη ποιότητα σε οποιαδήποτε ηχογράφηση που κανένας άλλος δεν μπορεί να αγγίξει. Ο τύπος έχει τόσο μεγάλη προσωπικότητα στη φωνή του και τον τρόπο που τραγουδάει, και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους καλλιτέχνες της country εκεί έξω, γι ‘αυτό τον κάλεσα και τον ρώτησα αν θα συμμετέχει στο τραγούδι μαζί μου και είπε κάτι που ήταν κοντά στο «διάολε εντάξει», αλλά με μια διαφορετική κακή λέξη”.

Blake Shelton feat. Trace Adkins - Hell Right

Back To Top