skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Bomba Estéreo & Systema Solar – Carnavalera

Τα Κολομβιανά συγκροτήματα των Bomba Estéreo και των Systema Solar φέρνουν και πάλι το καρναβάλι με το ολοκαίνουριο single τους “Carnavalera”!

Τίτλος τραγουδιού: “Carnavalera”

Καλλιτέχνης: Bomba Estéreo & Systema Solar 

Μουσική / Στίχοι: Andrés Gutiérrez, Arturo Acosta Corpas, Daniel Broderick, Efraín Cuadrado, Federico Simón Mejía Ochoa, John Primera, Jose Castillo, Juan Carlos Pellegrino, Liliana Saumet, Vanessa Gocksch, Walter Hernández

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Μπορεί το φετινό καρναβάλι να έχει περάσει πλέον, αλλά δεν θα ήταν υπέροχο αν θα μπορούσατε να συνεχίσετε να αισθάνεστε τη χαρά και την ενέργεια του ακόμα και τώρα; Αυτό ακριβώς αποφάσισαν να κάνουν οι Bomba Estéreo και οι Systema Solar παρουσιάζοντας την ολοκαίνουρια συνεργασία τους “Carnavalera”, που σίγουρα θα σας ξεσηκώσει!

Τα δύο κολομβιανά συγκροτήματα είναι γνωστά για την χρήση των παραδοσιακών ήχων της πατρίδας τους στη μουσική τους, οπότε το “Carnavalera” δίνει την αίσθηση πως πρόκειται για μια αναμενόμενη αλλά άκρως ισχυρή συνεργασία. Οι club-like ήχοι τους μπερδεύονται με ήχους από την Καραϊβική και την Κολομβία, ένας συνδυασμός που δένει θαυμάσια, στέλνοντας αγάπη και good-vibes με κάθε χτύπημα των κρουστών. Η Li Saumet των Bomba Estéreo υπνωτίζει με τo τραγούδι της, φέρνοντας την ευτυχία στις καρδιές μας, ενώ οι τραχιές φωνές των MCs των Systema Solar είναι συνεχείς εκρήξεις ενέργειας που αντηχούν σε όλο το σώμα.

“Το καρναβάλι είναι η ολοκλήρωση όλων των πολιτισμών από όλη την Κολομβία και τη Λατινική Αμερική”, εξηγεί ο Simón Mejía των Bomba Estéreo. “Είναι ένα μείγμα των ισχυρών ριζών που αναμιγνύονται μεταξύ αυτής της κοινής μουσικής εμπειρίας, χωρίς κοινωνικές, σεξουαλικές ή φυλετικές ετικέτες. Έτσι θα έπρεπε να είναι ο κόσμος συνεχώς. Ο Walter Hernándes των Systema Solar πρόσθεσε: “Με το “Carnavalera”, απολαμβάνουμε και μοιραζόμαστε την πρόκληση της δημιουργικότητας που ενώνει την ανθρωπότητα με ένα τελετουργικό ενός κληρονομικού εορτασμού, που διαρκεί πολύ περισσότερο από τέσσερις μέρες”.

Bomba Estéreo & Systema Solar - Carnavalera

Back To Top