skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Boney James feat. Avery*Sunshine – Honestly

Ο Boney James συνεργάζεται με την Avery*Sunshine στο νέο του single!

Τίτλος τραγουδιού“Honestly”

Καλλιτέχνης: Boney James feat. Avery*Sunshine

Μουσική / Στίχοι: Tim Carmon, Boney James, Dana Johnson, Denise White

Από το album: “Honestly”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 1 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

O μεγάλος σαξοφωνίστας και συνθέτης κυκλοφόρησε το πρώτο του δίσκο με τίτλο “Trust” το 1992 και μετά από 5 ολόκληρο χρόνια και 15 ακόμα albums επέστρεψε με το 16ο δισκογραφικό του εγχείρημα με τίτλο “Honestly”. To album κυκλοφόρησε την 1η Σεπτεμβρίου 2017 και εάν αντιλαμβάνεστε κάποια συσχέτιση μεταξύ αυτών των τίτλων, έχετε ήδη προχωρήσει αρκετά προς την κατανόηση των κινήτρων του τέσσερις φορές υποψήφιο για Grammy συνθέτη, να γράφει αυτού του είδους τη μουσική.

«Αγωνίζομαι σε έναν καλό αγώνα για να είμαι ο καλλιτέχνης του εαυτού μου και να μην είμαι κάποιος περιφρονημένος», λέει ο James. “Με τον τίτλο οποιουδήποτε δίσκου μου προσπαθώ πάντα να βρω κάτι που θα μεταδώσει την αίσθηση που έχω όταν τον ακούω. Το συναίσθημα που έχω με αυτή τη μουσική είναι μια αίσθηση ειλικρίνειας και οικειότητας. Η λέξη “ειλικρινά” (“honestly”) αντανακλά πραγματικά πώς φιλοδοξώ να ζήσω τη ζωή μου και να δημιουργήσω τη μουσική μου. Ένα από τα σπουδαία πράγματα σχετικά με τη μουσική είναι το πόσο ισχυρή είναι. Μπορεί να μεταφέρει ανθρώπους συνολικά. Αυτές είναι ενδιαφέρουσες εποχές στις οποίες ζούμε και το μόνο που μπορώ να κάνω με τις δεξιότητες που έχω είναι να κάνω μουσική που προκαλεί ένα συναίσθημα και παίρνει κάπου ανθρώπους … κάνω ό, τι μπορώ για να κάνω τον κόσμο ένα πιο ευχάριστο τόπο».

Ο James επιστράτευσε συνεργάτες και μουσικούς, τα έργα των οποίων θαυμάζει, συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιστών/συν-δημιουργών: Avery*Sunshine (στο ομότιτλο τραγούδι και πρώτο επίσημο single του δίσκου) και Eric Roberson (στο “If I Can’t Hold You”).

Boney James feat. Avery*Sunshine - Honestly

Back To Top