skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Brad Paisley feat. President Volodymyr Zelenskyy – Same Here

Στην θλιβερή, πρώτη επέτειο της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ο Brad Paisley κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, με τίτλο “Same Here”, το οποίο περιλαμβάνει μια συνομιλία μεταξύ του star της country και του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky.

Τίτλος τραγουδιού“Same Here”

Καλλιτέχνης: Brad Paisley feat. President Volodymyr Zelenskyy

Μουσική / Στίχοι: Brad Paisley, Lee Thomas Miller, Taylor Goldsmith

Εταιρεία: EMI Records Nashville

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Το τραγούδι δεν αφορά ρητά την Ουκρανία ή τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά μάλλον βρίσκει τον Paisley να διαλογίζεται τις ομοιότητες που συνδέουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, παρά τις φαινομενικές πολιτισμικές διαφορές. Ο Zelenskyy εμφανίζεται στο τελευταίο λεπτό του τραγουδιού, λέγοντας: «Μιλάμε διαφορετικές γλώσσες στη ζωή μας, αλλά νομίζω ότι εκτιμούμε τα ίδια πράγματα – τα παιδιά, την ελευθερία, τη σημαία μας, τους στρατιώτες μας, τους ανθρώπους μας… Δεν υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο χωρών μας με τέτοιες αξίες».

Σε μια συνέντευξη στο Associated Press σχετικά με το τραγούδι, ο Paisley είπε: «Απλώς δεν υπάρχουν διαφορές. Μπορείτε να μας βάλετε σε διαφορετικά μέρη με διαφορετικές σημαίες και διαφορετικές γλώσσες, αλλά έχουμε τόσες πολλές ομοιότητες».

Ο Paisley σημείωσε επίσης την ιστορία του Zelenskyy ως ηθοποιό και κωμικό και είπε ότι ο πρόεδρος πρόσφερε μερικές προτάσεις για το τραγούδι. «Νομίζω ότι καταλαβαίνει ότι η τέχνη είναι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεις τους περισσότερους ανθρώπους, ειδικά στην καρδιά», είπε ο Paisley. «Μπορεί να δώσει όσες ομιλίες μπορεί, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να ακούσεις κάτι με μια μελωδία ίσως».

Ο Paisley έγραψε το “Same Here” με τον τραγουδοποιό Lee Thomas Miller και τον frontman

των Dawes, Taylor Goldsmith. Ο country star θα δωρίσει το μέρος των δικαιωμάτων από το τραγούδι στο United24, μια προσπάθεια που σκοπό έχει να βοηθά στην κατασκευή κατοικιών για Ουκρανούς των οποίων τα σπίτια έχουν καταστραφεί.

Το “Same Here” είναι επίσης το πρώτο τραγούδι από το επόμενο album του Paisley, “Son of the Mountains”, το οποίο θα είναι το πρώτο του στο πλαίσιο του νέου του συμβολαίου με την Universal Music Group Nashville.

Brad Paisley feat. President Volodymyr Zelenskyy - Same Here

Back To Top