skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Bryan Adams & Jennifer Lopez – That’s How Strong Our Love Is

Είσαστε έτοιμοι να απολαύσετε την μοναδική συνεργασία των Bryan Adams και Jennifer Lopez;

Τίτλος τραγουδιού: “That’s How Strong Our Love Is”

Καλλιτέχνης: Bryan Adams & Jennifer Lopez

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Polydor Records

Από το LP: “Shine A Light”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Εν όψει την κυκλοφορίας της ολοκαίνουριας δισκογραφικής δουλειάς του Bryan Adams, με τίτλο “Shine A Light”, ο πολυβραβευμένος, Καναδός ερμηνευτής φέρει στη δημοσιότητα ένα νέο του single, σε συνεργασία με την Jennifer Lopez. Οι δύο καλλιτέχνες συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα από τα δημιουργήματα που συνθέτουν τον δίσκο κι αυτό έχει τίτλο “That’s How Strong Our Love Is”.

Μία ημέρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα του τραγουδιού, ο Adams ενημέρωσε για αυτό με ένα μικρό, ηχητικό απόσπασμα το κοινό του μέσω των social media. Χωρίς να δίνει πολλά ‘στοιχεία’, τελικά άξιζε η προσμονή και το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η Jennifer Lopez ‘συνομιλεί’ με τον καλλιτέχνη και ανεβάζει με τον δικό της τρόπο τον πήχη.

Δεν ήταν άγνωστη η συνεργασία του Adams με την J Lo, καθώς ο πασίγνωστος ερμηνευτής είχε ήδη γνωστοποιήσει στο κοινό πως τόσο η λαμπερή ερμηνεύτρια, όσο και ο άκρως επιτυχημένος Ed Sheeran θα συμμετέχουν στον δίσκο. Ο Sheeran από τη δική του την πλευρά συνέβαλε καταλυτικά στην δημιουργία και την κυκλοφορία του lead single του δίσκου, με τίτλο “Shine A Light”. Οι δύο αυτοί καλλιτέχνες φαίνεται πως ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή, ενώ ο Ed Sheeran δεν δίστασε να απαντήσει αμέσως θετικά στην πρόταση του Adams.

Bryan Adams & Jennifer Lopez - That's How Strong Our Love Is

Back To Top