skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | BUNT. feat. Omara Portuondo – Cuba (Tiene Sabor)

To γερμανικό duo των BUNT. συναντά την Omara Portuondo σε μια ολοκαίνουρια εκδοχή του τραγουδιού της “Cuba (Tiene Sabor)”!

Τίτλος τραγουδιού“Cuba (Tiene Sabor)”

Καλλιτέχνης: BUNT. feat. Omara Portuondo

Μουσική / Στίχοι: Ignacio Pineiro Martinez, Nikodem Milewski

Εταιρεία: Geffen Records

Από το L.P.: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Οι BUNT. αποτελούνται από τον Nico και τον Levi, δύο Γερμανούς από την πόλη της Στουτγάρδης. Με τα τραγούδια τους, τα οποία είναι ένα μείγμα country, folk και tropical house, σχημάτισαν ένα εντελώς νέο είδος που ονομάζουν “Folk House”.

Το duo έγινε γνωστό στις αρχές του 2016, όταν το κανάλι προώθησης μουσικής Proximity ανέβασε το “Folk House Mixtape Chapter 1”, το οποίο περιλαμβάνει μερικά πρωτότυπα τραγούδια από τους BUNT. καθώς και κάποια remixes άλλων τραγουδιών. Αυτή η μεταφόρτωση ήταν αρκετά ξεχωριστή, αφού η Proximity συνήθως ανεβάζει μόνο Progressive House. Το mixtape απέκτησε τόσο πολύ δημοσιότητα που η Proximity ανέβασε ξεχωριστά το τραγούδι τους, “Old Guitar” την επόμενη μέρα. Από τότε, η Proximity υποστηρίζει πάντα τους BUNT. και έχει ανεβάσει τα “Folk House Mixtapes Chapter 2, 3 και 4”, καθώς και πολλά από τα πρωτότυπα τραγούδια τους.

Τον Απρίλιο του 2017, οι OneRepublic ανέβασαν το remix του τραγουδιού τους “Let’s Hurt Tonight” στο επίσημο κανάλι του YouTube, το οποίο έκανε το Γερμανικό duo ακόμα πιο γνωστό.

Το επόμενο βήμα τους, περιλαμβάνει ένα ακόμα μεγάλο και σημαντικό όνομα, εκείνο της Κουβανής ερμηνεύτριας Omara Portuondo, των θρυλικών Buena Vista Social Club. Μαζί δημιούργησαν μια ολοκαίνουρια vesrion του τραγουδιού “Cuba (Tiene Sabor)”, του οποίου η αρχική εκδοχή είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2015 μέσα από το album, “Lost and Found” των B.V.S.C.!

BUNT. feat. Omara Portuondo - Cuba (Tiene Sabor)

Back To Top