skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | BURNS feat. Maluma, Rae Sremmurd – Hands On Me

BURNS, Maluma και Rae Sremmurd παρουσιάζουν την ολοκαίνουρια συνεργασία του με τίτλο “Hands On Me”.

Τίτλος τραγουδιού: “Hands On Me”

Καλλιτέχνης: BURNS feat. Maluma, Rae Sremmurd

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP : digital single

Ημερομηνία Κυκλοφορίας single: 19 Απριλίου 2018

Art-Cover:

O Βρετανός μουσικός παραγωγός και DJ, Matthew James Burns (γνωστός από ως BURNS) συνεργάζεται τους Rae Sremmurd και Maluma για ένα καλοκαιρινό ραδιοφωνικό hit.

To hip-hop duo των Rae Sremmurd δεν χρειάζεται ένα τριπλό δίσκο για να εδραιωθούν στα μουσικά δρώμενα καθώς βρίσκονται σχεδόν παντού. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Swae Lee και ο Slim Jxmmi κάνουν τα μέγιστα, προωθώντας μια εκστρατεία για την κυριαρχία τους στην καλοκαιρινή σεζόν του 2018. Μέχρι στιγμής, το νεαρό δίδυμο κάνει σίγουρα μια ισχυρή εμφάνιση και μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους single “Close”, οι Sremmurd συνεργάστηκαν με τον παραγωγό BURNS, με τον οποίο συναντήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο με σκοπό την ηχογράφηση του νέου αυτού banger που τιτλοφορείται “Hands On Me”.

Ο BURNS, έχοντας ως έδρα το Λος Άντζελες, έχει ήδη αναπτύξει αρκετά τη καριέρα αλλά και τη φήμη του, ενώ απαριθμεί ήδη αρκετές σημαντικές συνεργασίες με ονόματα όπως G-Eazy, Kelis, French Montana και πολλούς άλλους. Τώρα επανέρχεται με ένα νέο ρυθμικό τραγούδι που ακουμπάει στο dancehall, το οποίο μοιάζει να ταιριάζει με τους γλυκούς τόνους της φωνής του Swae Lee. Στο τραγούδι προστέθηκε και ο Κολομβιανός superstar, Maluma και κάπως έτσι έχουμε ενώπιον μας ένα διεθνές banger που σίγουρα θα μας απασχολήσει αρκετά.

BURNS feat. Maluma, Rae Sremmurd - Hands On Me

Back To Top