skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Buscemi feat. Yves Gaillard & Steve Kashala – Taxi Driver

Tο summer party song που όλοι χρειαζόμαστε… Ακούστε το “Taxi Driver” των Buscemi, Yves Gaillard και Steve Kashala!

Τίτλος τραγουδιού“Taxi Driver

Καλλιτέχνης: Buscemi feat. Yves Gaillard & Steve Kashala

Μουσική / Στίχοι: Dirk Swartenbroekx, Yves Gaillard, Steve Kashala

Εταιρεία: The Hubsters

Από το LP: “Mistral Du Sud”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Σε αντίθεση του δικού μας “πήγαινε με όπου θέλεις ταξιτζή” ο αγαπημένος Buscemi έχει πιο συγκεκριμένη απαίτηση… “Taxi Driver, Take Us To A Party…” ότι δηλαδή μας έχει λείψει και έχουμε επιθυμήσει περισσότερο όλο αυτό το διάστημα του lockdown.

To “TAXI DRIVER” είναι ένας soul house χορευτικός δυναμίτης, ένα τραγούδι από αυτά που όλοι περιμέναμε και έχουμε ανάγκη να τραγουδήσουμε και φυσικά να χορέψουμε. Η παραγωγή είναι του Yves Gaillard και η φωνή του Steve Kashala, ενός από τους καλύτερους τραγουδιστές σήμερα στο Βέλγιο.

To τραγούδι προλογίζει το επερχόμενο studio album του “Mistral du Sud” για το οποίο ο Buscemi έγραψε σε ανάρτησή του: “Έρχεται σύντομα … Τα περισσότερα από αυτά τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η δημιουργική διαδικασία μου έδωσε έμπνευση και δύναμη σε αυτές τις παράξενες στιγμές. Η Taize Oliviera (γνωστή και ως Tai) τραγουδά σε δύο κομμάτια. Είναι Βραζιλιάνα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός με έδρα τη Βαρκελώνη που συνδυάζει soul, urban και latin ρυθμούς. Αλλά επίσης συνεργάστηκα με τον Steve Ignorant στο ‘Who d’You Think You’re Talking To?’, γιατί μου άρεσε πάντα η punk και η new wave μουσική, και θα παραμείνω ένας επιδέξιος άξεστος για πάντα!”.

Buscemi feat. Yves Gaillard & Steve Kashala - Taxi Driver

Back To Top