skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | C. Tangana & Omara Portuondo – Te Venero

Ο C. Tangana κι η Omara Portuondo ένωσαν τις δυνάμεις τους για το νέο τραγούδι “Te Venero”!

Τίτλος τραγουδιού: “Te Venero

Καλλιτέχνης: C. Tangana & Omara Portuondo

Μουσική / Στίχοι: Antón Álvarez, Cristian Quirante, Roberto Fonseca, Víctor Martínez

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: “El Madrileño”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

Την προσωπική της κουβανέζικη “πινελιά” βάζει η μεγάλη ντίβα της Κούβας, Omara Portuondo, στο νέο, μπολερό του Ισπανού C. Tangana, με τίτλο “Te Venero”. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο δεύτερο studio album του 31χρονου καλλιτέχνη, με τίτλο “El Madrileño” που κυκλοφόρησε στις 26 Φεβρουαρίου του 2021 μέσω της Sony Music Entertainment κι αναδείχθηκε σε σύντομο, χρονικό διάστημα “πλατινένιο” βάσει των πωλήσεων και των streams του.

Με σκοπό, λοιπόν, τον εορτασμό για την συμπλήρωση ενός έτους από την κυκλοφορία του, ο Tangana έδωσε ξανά στη δημοσιότητα τον δίσκο μέσα από μία νέα έκδοση που περιλαμβάνει επιπλέον δημιουργίες. Μία από αυτές είναι το “Te Venero”, με την 92χρονη Portuondo να επιβεβαιώνει το αστείρευτο ταλέντο και δυναμική της σε κάθε ερμηνεία.

Αν και το τραγούδι έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, το τραγούδι ακούστηκε για πρώτη φορά στο γκαλά Goya, όπου ο τραγουδιστής το ερμήνευσε με τη συνοδεία της νεαρής Ισπανίδας Rita Payés.

Πέραν της συμμετοχής της Omara Portuondo, στην επανέκδοση του δίσκου συναντάμε επίσης τους Nathy Peluso και Luis Segura.

C. Tangana & Omara Portuondo - Te Venero

Back To Top