skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Café Quijano feat. Andrés Calamaro – No me reproches

Οι Café Quijano συνεργάζονται με τον Andrés Calamaro για το “No me reproches”!

Τίτλος τραγουδιού“No me reproches”

Καλλιτέχνης: Café Quijano feat. Andrés Calamaro

Μουσική / Στίχοι: Manuel Quijano

Εταιρεία: Universal Music Spain

Από το LP: “Origenes: El Bolero”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Μία εξαιρετική συνεργασία είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές ημέρες κι αυτή ακούει στα ονόματα του ισπανικού συγκροτήματος Café Quijano, αλλά και του καταξιωμένου μουσικού, συνθέτη και βραβευμένου με Latin Grammy Awards, Andrés Calamaro.

“No me reproches” έχει τίτλο το νέο αυτό τραγούδι κι είναι ένα μπολερό που οι Café Quijano συμπεριέλαβαν στον δεύτερο τόμο της συλλογής του, “Origenes: El Bolero”. Η version που κυκλοφόρησε είναι μία επιπλέον γεύση για χάρη της οποίας ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Calamaro.

Ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, η τριάδα ανακοίνωσε το νέο τους single στα δίκτυα: “Τι καλύτερη μέρα για να μιλήσουμε για τις ιδιοτροπίες της αγάπης από σήμερα με φίλους. Τι καλύτερο υπάρχει να κάνεις από το να τραγουδάς…”

Η μουσική ιστορία του Andrés Calamaro είναι λίγο ή πολύ γνωστή, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως οι Café Quijano είναι ενεργοί στη μουσική βιομηχανία από το 1998. Έπειτα από μία παύση δέκα ετών (2007 – 2017), επανήλθαν δυναμικά παραμένοντας δραστήριοι ως σήμερα.

Café Quijano feat. Andrés Calamaro - No me reproches

Back To Top