skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Cage The Elephant feat. Beck – Night Running

Απολαύστε το νέο, dub-reggae τραγούδι των Cage The Elephant, “Night Running”, σε συνεργασία με τον Beck!

Τίτλος τραγουδιού“Night Running”

Καλλιτέχνης: Cage The Elephant feat. Beck

Μουσική / Στίχοι: Beck Hanson, Cage the Elephant, Natalie Belle Bergman

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: “Social Cues”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 19 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Δύο μήνες μετά από την κυκλοφορία του lead single του νέου τους δίσκου, οι Cage The Elephant επανήλθαν στο μουσικό προσκήνιο και μαζί τους έφεραν τον Beck. Το τραγούδι έχει τίτλο “Night Running” και το dub-reggae vibe του δημιουργεί μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, παρά το γεγονός ότι μιλάει για βρικόλακες και x-ray όραση. Αξίζει να σημειώσουμε πως η συμμετοχή του Αμερικανού τραγουδιστή και μουσικού παραγωγού, Beck, στο τραγούδι είναι και η μοναδική σε όλο το νέο δισκογραφικό εγχείρημα των Cage The Elephant.

Το νέο album, λοιπόν, με τίτλο “Social Cues”, είναι το πέμπτο κατά σειρά και follow-up του “Tell Me I’m Pretty”, που κυκλοφόρησε το εξαμελές συγκρότημα από το Kentucky των Η.Π.Α. τον Δεκέμβριο του 2015. Ελπίζοντας σε μία καλύτερη τύχη από τον προηγούμενο δίσκο τους, οι Cage The Elephant προτείνουν αυτή τη φορά να ακούσουμε δεκατρία νέα τραγούδια σε παραγωγή του John Hill. Όσον αφορά το “Night Running”, αυτό υπογράφεται (μουσική και στίχοι) από τους Beck Hanson, Cage the Elephant και Natalie Belle Bergman.

Η ηχογράφηση του δίσκου πραγματοποιήθηκε στα studios Battle Tapes Recording, Blackbird Studio και Sound Emporium στο Nashville, αλλά και στο The Village Recording Studio του Λος Άντζελες.

Cage The Elephant feat. Beck – Night Running

Back To Top