skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Calvin Harris feat. Normani, Tinashe & Offset – New To You

Ο Calvin Harris κι οι Normani, Tinashe & Offset κυκλοφόρησαν το single “New To You “!

Τίτλος τραγουδιού“New To You”

Καλλιτέχνης: Calvin Harris feat. Normani, Tinashe & Offset

Μουσική / Στίχοι: Adam Wiles, Jessie Reyez, Kiari Kendrell Cephus, Normani Kordei Hamilton, Tinashe Kachingwe

Εταιρεία: Columbia

Από το LP: “Funk Wav Bounces Vol.2”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Ιουλίου 2022

Art-Cover:

Το επερχόμενο LP “Funk Wav Bounces Vol.2” του Calvin Harris είναι γεμάτο με ειδικούς καλεσμένους και στις 29 Ιουλίου, ο Βρετανός DJ έδωσε στους θαυμαστές την τελευταία γεύση του δίσκου με την κυκλοφορία του “New to You” με φωνητικά από τις Normani και Tinashe, μαζί με έναν στίχο rap από τον Offset.

Το νέο τραγούδι έκανε πρεμιέρα μόλις μια μέρα αφότου κυκλοφόρησε τη λίστα τραγουδιών για το album του, το οποίο περιλαμβάνει προηγούμενα singles, όπως τα “Potion” με τους Dua Lipa και Young Thug, “New Money” με τους 21 Savage και “Stay with Me” με τον Justin Timberlake, Halsey και Pharrell.

Το νέο album είναι η συνέχεια του ομώνυμου δίσκου του, που κυκλοφόρησε το 2017, το οποίο περιλάμβανε επιτυχίες όπως το “Slide” με τον Frank Ocean και τους Migos, αλλά και το “Feels” με τους Pharrell, Katy Perry και Big Sean.

Το νέο τραγούδι είναι η πρώτη κυκλοφορία της Normani από τότε που κυκλοφόρησε το “Feels” νωρίτερα φέτος. Εν τω μεταξύ, η Tinashe κυκλοφόρησε την deluxe έκδοση του LP της, “333”, τον Μάρτιο.

Calvin Harris feat. Normani, Tinashe & Offset - New To You

Back To Top