skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Camila Cabello feat. Swae Lee – Real Friends

H Camila Cabello επαναφέρει το “Real Friends” με μια νέα εκτέλεση στην οποία συμμετέχει ο rapper, Swae Lee!

Τίτλος τραγουδιού“Real Friends”

Καλλιτέχνης: Camila Cabello feat. Swae Lee

Μουσική / Στίχοι: Brian Dong Ho Lee, Mustafa Ahmad, Louis Bell, Billy Walsh, Camila Cabello, Swae Lee

Εταιρεία: Epic/Syco

Από το LP: “Camila”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 12 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι μετοχές του Αμερικάνου rapper, Swae Lee μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο. Μετά από τις πρόσφατες συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως τον Wiz Khalifa, τον Travis Scott και την Nicki Minaj, ο Khalif Malik Ibin Shaman Brown όπως είναι το πραγματικό του όνομα, συναντά την Camila Cabello στο ολοκαίνουριο remix για το τραγούδι της, “Real Friends”.

Ο hitmaker του “Unforgettable” (σε συνεργασία με τον French Montana), επεμβαίνει στο τραγούδι προσθέτοντας όμορφες πινελιές με το μεταξωτό falsetto του το οποίο αναμοχλεύεται αρμονικά με τα φωνητικά της πρώην τραγουδίστριας των Fifth Harmony. Τους στίχους και τη μουσική του remix υπογράφουν οι δύο ερμηνευτές του μαζί με τους Brian Dong Ho Lee, Mustafa Ahmad, Louis Bell και Billy Walsh.

Η αρχική εκτέλεση του “Real Friends” εμφανίζεται στο tracklist του ξεχωριστού, ντεμπούτου album της Camila -που φέρει ως τίτλο το μικρό της όνομα-, το οποίο έφτασε στην κορυφή του Billboard 200 τον περασμένο Ιανουάριο. Για τα επερχόμενα βραβεία VMA’s του MTV η Camila είναι υποψήφια σε πέντε κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης εκείνης για το καλύτερο video clip της χρονιάς (για το “Havana”) και καλύτερης τραγουδίστριας της χρονιάς.

Ο Swae και ο αδελφός του Slim Jxmmi είναι αυτή τη στιγμή σε περιοδεία με τον Wiz Khalifa στο “Dazed & Blazed Summer 2018 Amphitheatre Tour”, το οποίο θα τελειώσει στις 30 Αυγούστου στο Phoenix.

Camila Cabello feat. Swae Lee - Real Friends

Back To Top