skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Camila Cabello & Hans Zimmer – Take Me Back Home (from “Frozen Planet II”)

Η Camila Cabello συνεργάζεται με τον κορυφαίο συνθέτη Hans Zimmer στο νέο μουσικό θέμα για το ντοκιμαντέρ “Frozen Planet II”

Τίτλος τραγουδιού“Take Me Back Home

Καλλιτέχνης: Camila Cabello & Hans Zimmer

Μουσική/Στίχοι: Hans Zimmer

Εταιρεία: Bleeding Fingers Music

Από το O.S.T.: “Frozen Planet II”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

Η παγκόσμια super-star, Camila Cabello και ο θρυλικός συνθέτης Hans Zimmer συνεργάστηκαν στο νέο τους τραγούδι «Take Me Back Home» για να σας παρουσιάσουν την πρώτη ματιά στον επόμενο τίτλο ορόσημο του BBC Earth, “Frozen Planet II”, που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα. Και ναι, ο Sir David Attenborough θα επιστρέψει στο ρόλο του αφηγητή!

Το νέο τραγούδι, «Take Me Back Home», σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένα νέο τραγούδι γράφτηκε για να υποστηρίξει μια κυκλοφορία ορόσημο φυσικής ιστορίας του BBC One και περιλαμβάνει τα όμορφα φωνητικά της Cabello που υποστηρίζονται από την επική ενορχήστρωση του Zimmer και των μακροχρόνιων συνεργατών των κι ενορχηστρωτών Anže Rozman και Russell Emanuel (παραγωγός) για την Bleeding Fingers Music.

“Έγραψα ένα τραγούδι με τον @HansZimmer για την Madre Tierra. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι αυτό μοιάζει τόσο αληθινό σε σχέση με εμένα. Ο φυσικός κόσμος είναι ένα ατελείωτο πηγάδι δέους, μαγείας και ένα βαθύτερο απόκτημά μου. Είχα αυτό το τραγούδι στο σώμα μου, στην ψυχή μου για πολλά πολλά χρόνια πριν το γράψουμε. ✨✨✨✨ @BBCEarth», μοιράστηκε η Camila στο Twitter.

«Είναι ένα τραγούδι αγάπης για τον φυσικό κόσμο, αλλά είναι επίσης ο τρόπος μου να επεξεργαστώ τον πόνο της καρδιάς. Το να αγαπάς τη 🌍 είναι μέρος του αγώνα. Το #FrozenPlanet2 έρχεται σύντομα στο @BBCEarth. Η ζωή μου είναι ένα όνειρο», πρόσθεσε.

Camila Cabello & Hans Zimmer - Take Me Back Home (from "Frozen Planet II")

Back To Top